05/07/2013

Opdatering i mit liv

Hej dejlige læsere!

Jeg håber, at I har en fantastisk ferie og nyder den fuldt ud! Nu skal I forberede jer på et seriøst og måske kedeligt indlæg. Det kommer til at handle om mit liv lige nu.

Der er noget, jeg ikke har fortalt jer. Måske har I regnet det ud, måske har I glemt alt om det. Hvis nogle af jer kan huske indlægget her. Det var et ret hårdt indlæg at skrive, måske fordi jeg blottede mit indre så meget. Men tingene gik sin gang, og nu er jeg altså igang med de piller. Det har jeg meget blandede følelser omkring. På den ene side er jeg lykkelig, for man kan virkelig se forskel allerede, her næsten to måneder senere. Min hud er virkelig ren, jeg har ikke en eneste bums! Dog har jeg haft store sår i mundvigende, der kun er blevet værre, men lige nu er de godt i gang med at hele for good. Så på den side er jeg lykkelig! På den anden side, har bivirkningerne ramt mig. Jeg var begyndt at løbe regelmæssigt, og det begyndte faktisk at gå rigtig godt! Jeg nød at løbe, og min far og jeg havde planer om at tage min første 10km tur i Norge. Desværre er der risiko for ledsmerter under behandlingen. Dem er jeg blevet ramt af. Jeg kan ikke løbe længere, da begge mine knæ gør ekstremt ondt. Det er virkelig en skam, og jeg håber, at det går væk, når jeg en gang er færdig med behandlingen.


Så jeg må jo holde formen på en anden måde! Det er virkelig svært for mig, da jeg meget hellere vil ud og løbe. Men jeg må virkelig prøve at gøre alt jeg kan.

Ellers tager vi af sted i morgen. Først op til min mormor og morfar, så i sommerhus og til sidst til Norge. Jeg glæder mig SÅ meget! Selvom Norge måske ikke lyder af det fedeste, skal jeg de mest fantastiske ting, og jeg glæder mig så meget til at fortælle jer om dem! Selvom der ikke er pools og 40 graders varme, tror jeg alligevel at det bliver en fantastisk ferie. Jeg ville næsten sige årets bedste, men det er svært at slå Australien, og nu mangler vi jo også lige Rom, haha.

Med det nye objektiv tror jeg altså også bare, at turen bliver endnu bedre. På ferier lever jeg gennem kameraet, det er sådan jeg nyder det bedst. Det har især min familie svært ved at forstå, men at indstille mit kamera, trykke på udløseren og så se et dejligt billede poppe op på skærmen gør mig lykkelig. Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg har brugt alle mine penge på kameraudstyr. Jeg fortryder ikke et sekund, at jeg ikke kunne bruge penge i et år for at købe mit 7D.

Så alt i alt kan I nok høre, at jeg generelt har det virkelig godt. Men jeg krydser fingre og håber på af hele mit hjerte, at mine knæ snart bliver gode igen.
Hvis du har læst det hele, hele vejen her ned til, vil jeg bare sige tusind tak ♥ Hvis ikke, er det også i orden. Men I er verdens dejligste læsere, og jeg håber, at I lige kunne tåle et indlæg som dette.

xoxo Mille.

7 kommentarer:

 1. Gud hvor jeg glad for at du er glad for din løsning ;D og at det alt i alt er gået meget godt(lige det med knæene lyder ikke for godt >.> )
  Glæder mig til at se en masse dejlige billeder fra Norge :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg også :3 Tak! <3
   Det er jeg glad for at høre! :D

   Slet
 2. Hvor er det dejligt at høre!
  Jeg husker tydeligt dit indlæg, og har længe tænkt hvordan det mon var gået, da jeg også selv døjer med mange urenheder:( Dog surt med dine knæ, men håber det bedste!
  Jeg har selv lige fået en ansigtsbehandling og fået anbefalet nogle produkter. Nu håber jeg det bedste, og håber på jeg ikke skal ud i det samme, som dig. Dog er det dejligt at vide det virker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er ikke helt fedt.. men tusind tak!
   Det håber jeg også for dig! Det ville være rart at slippe af med det uden at skulle gennem noget medicinsk. Men ja, hvis det ikke går, så ved du da, at det virker! Og forholdsvis hurtigt også. Tusind tak igen!

   Slet
 3. Årh surt det med løb :-( håber det går bedre når behandlingen stopper!:)
  Signne.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig ærgerligt.. Men tusind tak! ♥

   Slet
 4. Ved det er lidt sent at skrive, men er lige kommet hjem fra ferie, og har set dit indlæg. Rigtig "god bedring" til dig Camilla! Er sikker på det bliver det hele værd til sidst :) knus herfra

  SvarSlet