03/07/2013

Som var det weekend

Hej!

Af en eller anden grund har jeg endnu ikke fattet, at jeg har ferie. Jeg føler bare, at jeg har weekend. Det giver egentlig også god mening, for jeg får virkelig slappet af. I tirsdags var jeg jo til filmaften med fire af pigerne fra klassen. Det var så hyggeligt! Vi så Men In Black, flere film nåede vi aldrig, da vi fik snakket så meget. Ved 4-tiden måtte Marie bukke under og gå i seng. De tre andre piger delte et par Red Bulls, mens jeg holdte mig kørende på et par dåser cola. Dog vækkede vi Marie igen ved 5-tiden, quizzede til halv syv, og til sidst faldt vi alle i seng halv otte. Vi lå fire piger hulter til bulter på en dobbeltseng, og vågnede først igen kl. halv elleve. Af den grund har jeg været noget nede på søvn, så jeg har også være ufattelig træt i dag.
Men nu sidder jeg efter en powerwalk-tur (jeg kan ikke løbe pga. mig knæ) og lidt styrke, derefter et varmt bad med hårkur og det hele, med ansigtsmaske i sofaen i stuen og hører høj musik.

Ansigtsmasken var vildt let at lave. Jeg ledte efter nogle fugtgivende, men kunne kun finde nogle, hvor man skulle bruge frugt. Det har vi ikke meget af, da vi jo tager afsted på lørdag. Så jeg fandt denne med ingredienser alle har:


Man skal kun bruge olivenolie og honning. Jeg brugte en spiseskefuld af hver, men endte med lidt for meget. Jeg puttede også lidt sukker i, for at den skulle exfoliere. Den skal så sidde i alt fra 5-30 minutter, så man har næsten altid tid til at lave den.Så her sidder jeg rigtig charmerende i nattøj, uden makeup og olie i hele ansigtet, haha. Men jeg har det fedt!
I aften tager min mor, far og jeg i byen og spiser. Der er en fotoudstilling i Øksnehallen, som vi tager ud og ser. Jeg nyder ferien fuldt ud.

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. Hvor meget fedter den? For har meget fedtet hud i forvejen :(

  Kig gerne forbi :)
  miaekholm.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror ikke den er til fedtet hud :( For ja, den fedter lidt.. Kan evt. finde andre masker til andre hudtyper også!

   Slet
  2. Hvis du kender nogen til fedtet hud, vil jeg meget gerne se dem :)

   Slet
  3. Jeg kan nok ikke lave den på mig selv, men kan finde en og prøve den på min søster!

   Slet
 2. Uhhhhh din blog er så hyggelig!! :)

  SvarSlet