07/07/2013

Kald det sommer

Hej!

Så kom vi op Nordpå. Til Løkken, altså. Nogle af jer ved måske, at det er her min mormor, morfar og deres to hunde bor. Det er altid hyggeligt at holde sommerferie her. Endelig kom vejret også. Så alt i alt kan man sige, at det endelig er blevet rigtig sommer.
Vi er lige kommet hjem fra jordbærplukning. Vi gik rundt en halv times tid nede ved jordbærplantagerne, mens vi samlede og spiste de mest lækre jordbær jeg har smagt i lang tid! Helt solmodne og friske.

Vi fik samlet hele seks bakker jordbær! Tror aldrig vi får dem spist, haha. Min mor har planer om at lave flamberede jordbær i aften, så der skal nok glide nogle ned. Om en times tid tager vi til Hjørringrevyen. Den er ret tidlig for vores vedkommende i år, så vi spiser hjemme.
Jeg håber virkelig på, at vejret holder, når vi tager videre til Fanø. Det gør vi på tirsdag, og så er vi der i en halvanden uges tid - uden internet. Jeg har desværre ikke været forudseende nok til at lave mange planlagte indlæg til jer, så jeg håber ikke, at I glemmer mig.

xoxo Mille.

3 kommentarer:

  1. Ej hvor sjovt :) bor super tæt på Løkken!

    SvarSlet
    Svar
    1. Virkelig? :D Verden er lille, haha!

      Slet