20/06/2013

Svar på junis spørgsmålsrunde

Hvor gammel er du? Jeg blev 15 i februar.

Hvor længe har du blogget? Jeg er ikke helt sikker, da jeg desværre har slettet min første blog. Men jeg mener, at jeg startede som 10 eller 11-årig.

Hvad er dit egen yndlingsindlæg på bloggen? Jeg har ikke et bestemt yndlingsindlæg. Men nogle jeg rigtig godt kan lide, er dem fra Australien. De vækker så mange dejlig minder!

Hvilket kamera har du? Jeg har et Canon EOS 7D, som jeg købte, da vi var i Australien.Hvad hedder din bedste ven/veninde? Jeg har ikke én bedste veninde. Men nogle navne er Cecilie, Mia, Christine og Astrid.

Hvad hedder et lår på tysk? Haha! Ville gætte på ein Oberschenkel.

Hvad er din yndlingsinternetside? Jeg er afhængig af alt for mange sider.

Hvornår var du sidst til frisør? Sidste mandag, faktisk. Jeg har helt glemt at vise jer før/efter-billeder, haha.

Har du sat dit hår op lige nu? Nej, det har jeg ikke.

 Livret? Hvordan kan du spørge? Sushi all the way!Hvad er din yndlingsfarve? Hvorfor? I mange år var det grøn, senere blå, men jeg ved det egentlig ikke. Det blå er nok kommet efter jeg begyndte at spille basket, hvor vores farve er blå. Så ja. Ser man i mit klædeskab dominerer sort, men af farvede tøjstykker ser man nok mest blå.

En fordel og en ulempe ved at blogge? Hvis jeg nu skal gå helt ned i de dybe emner, så må en fordel klart være, at tænker meget mere over, hvad man laver - på en god måde. Og udover det, er det også primært her jeg deler min billeder, og her jeg får respons på netop billeder og tanker. En ulempe er, at man ofte kan føle sig stresset af, at man skal blogge. Derudover synes jeg også, at det er et pinligt emne. Jeg bryder mig ikke om at snakke om bloggen med folk, der ikke blogger.

Yndlingssang for tiden? Jeg er virkelig dårlig til at finde 'yndlingssange'. Jeg hører meget musik, som jeg elsker, haha. Så det kedelige svar må være, at der ikke er nogen.

 Årets højdepunkt ind til videre? Åh, det må jo være konfirmationen. En helt fantastisk dag jeg aldrig vil glemme. Men jeg ved, at der kommer flere fantastiske oplevelser i år, og jeg glæder mig til at dele dem med jer!Yndlingsitem i klædeskabet? Jeg har virkelig ikke særlig meget tøj, og især ikke noget jeg sådan er helt forelsket i. Måske er det mine bukser fra Pieces? Ikke lige det bedste valg, nu det er sommer :-)

Hvilke 3 ting ville du tage med på en øde ø? Kamera, så alt kan dokumenteres! Derudover ville jeg tage blyanter og en stor tegneblok eller bog. Så kan jeg tegne og skrive i dagbog. Haha, jeg går alt for meget op i dette spørgmsål!

Beskriv dig selv med tre ord. Genert, speciel, venlig.

Hvilken person/kendis ville du tilbringe en hel dag med, hvis du kunne vælge mellem alle? Den er jo svær! Dog er jeg i fuldstændig Muse-humør, så svaret på være Matthew Bellamy. Han virker virkelig sjov! Dog vil det nok være akavet i nogle situationer, da jeg er højere end ham.. hmm.

Hvilken person/kendis ville du allerhelst ligne, hvis du kunne vælge mellem alle? Endnu sværere end det andet spørgsmål! Jeg ved det virkelig ikke, desværre.

 Kage VS slik? Kage!Hvilket ord på dansk synes du er smukt? Jeg kan ikke lige komme på et dansk ord. De eneste ord, der hvirvler gennem mit hovede nu, er amber, northern light og sunset. Ikke just dansk.

Hvilket dyr synes du er det allersødeste i verden? Jeg har et eller andet for ulve. Geparder har jeg også altid haft en svaghed for. Og så selvfølgelig killinger. Haha.

Reklamerer du meget for din blog, altså på andre blogge? Nej, det vil jeg ikke sige, at jeg gør. Jeg lægger dog ofte et link til min blog, når jeg kommenterer andres.

Friends VS How I met your mother? Tror det må blive friends. Men kun fordi det er det, jeg har set mest af!

Hvorfor går du ikke med makeup til hverdag? Først vil jeg lige sige, at jeg faktisk har gået med mascara i et par uger. Den store grund er dovenskab. Jeg gad ikke. Derefter kom penge - jeg gad ikke købe makeup, og det gider jeg sådan set heller ikke nu. Men en anden grund er også, at jeg har gener til allergi over for makeup. Så ja.Er Cecilie Stenfeldt dit idol, hvad angår bloggen? Det er et sjovt spørgsmål. Ja og nej, vil jeg sige. Cecilie Stenfeldt er en af mine bedste veninder, og har været det i mange år efterhånden. Jeg startede med at blogge kort efter hun gjorde, så på den måde kan man jo sige ja. Hun inspirerer mig. Men samtidig ligger vores blogstil så langt fra hinanden, at jeg ikke bliver inspireret på den måde, hvis du forstår. Men Cecilie er en fantastisk blogger, og jeg har altid set op til hende og gør det stadig!

Hvor barberer du dig? Under armene og på benene, haha.


 Største ønske lige pt? Der er sikkert andet, men det der fylder mine tanker mest lige i øjeblikket, er at møde Sofie Sund når jeg skal til Norge. Det lyder måske mærkeligt, men det optager virkelig mine tanker!


 En ting du elsker at lave med veninderne? Jeg gør det virkelig sjældent, desværre, men jeg elsker at gå på café eller til brunch, noget hvor man er i byen, sidder ned, får snakket og får noget lækker mad.


Så! Det var svarene på jeres dejlige spørgsmål. Jeg synes personligt, at det er virkelig sjovt at svare på spørgsmål stillet af andre, altså folk, der ikke nødvendigvis kender en. Jeg håber da også, at I får noget ud af det!

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. Mange tak for svarene, dem har jeg faktisk glædet mig til, haha!
  Du er utrolig køn g jeg ville elske at se dit nye hår..

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt, og undskyld forsinkelsen!
   Åh tak! Jeg vil da se om jeg kan få taget nogle billeder ♥

   Slet
 2. Wtf, hvorfor lige min blog der bliver nævnt? :D Der er så mange bedre! Men ihvertfald tusind tak, hvor er du sød!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ved jeg ikke. Men det kunne være sjovt at vide!
   Jeg fortæller bare sandheden ♥

   Slet
 3. Dejlig blog, skønt indlæg!

  Huge hugs www.gittemary.com
  www.youtube.com/Gittemary
  www.facebook.com/ThePictureOfMary

  SvarSlet