21/06/2013

Insta-update

Hej!

Jeg har siden slutningen af maj sidste år været på instagram. Siden da har jeg været afhængig. Min profil derinde hedder @camilladnilsson. I starten brugte jeg den som hverdagsprofil, hvor jeg viste, hvad jeg gik og lavede, senere begyndte jeg at lægge mine billeder ud, og har det fedt med det. Desværre begyndte jeg at savne bare at kunne lægge alt ud, for med flere followers, der regner med, at man lægger sine billeder ud, og ikke alt mulig andet, mister man friheden. Derfor oprettede jeg for et par uger siden en ny profil - nemlig @immillah. Nu har jeg igen frihed til at lægge alverdens ting op, ting, der egentlig er fuldstændig ligegyldige for alle andre end mig selv. Men jeg elsker det!
Ulempen er, at jeg hele tiden skal logge ud og ind, og nogle gange bliver min app forvirret, så selvom jeg er inde på den ene profil, lægger den billedet ud på den anden. Det er irriterende, men det er det værd.

Her er så en mindre collage om, hvad jeg går og laver. Nogle ting for kedelige til ellers at fortælle på bloggen, haha.


Jeg laver lektier. Selvom skolen snart går på ferie, betyder det ikke, at der bliver skruet ned for lektier og afleveringer.
Jeg spiser skyr. Jep, jeg er kommet med på den mode.
Jeg var til Feet-a-fish med min moster. Det har I jo hørt om, men hold da op, hvor var det hyggeligt!
Jeg spiser mere skyr. Denne gang med flere bær, haha!
Jeg besøgte nogle venner og grillede årets første skumfiduser. Skumfiduser er en del af de dejlige sommeraftener.
Jeg tog billeder af kattene. Som I jo også har hørt om, og jeg tror ikke, at der er tvivl om, at vi alle er blevet forelskede!
Jeg badede i søen. Til idræt i onsdags. Det begyndte at styrte ned, så kolde som vi var, sad vi tre piger under en lille parasol og spiste pomfritter.
Jeg badede i Vedbæk. Det er efterhånden en tradition at springe fra broen i Vedbæk. Vi var der både i tirsdags og i går. I går fik jeg årets første is!
Vi laver hyldeblomst. Også en tradition. Nu er der blot tilbage at vente!


Jeg håber, at indlægget var en smule interessant. Jeg tror ikke det er sidste gang! Men i hvert fald, for at følge lidt med i mit liv i hverdagen kan I jo følge mig.

xoxo Mille.

2 kommentarer:

 1. Fed collage! Elsker den her slags indlæg! :)

  Kig forbi! Jeg har lige startet bloggens 2. giveaway! :)
  miaekholm.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg glad for at høre!

   Slet