15/06/2013

Godt med familie

Hej!

Jeg er så heldig, at jeg har en helt fantastisk moster. Hun har altid været der for mig og min søster, og gennem de seneste år har vi så haft et par tøseaftener hos hende, både i hendes nye og gamle lejlighed i København. Som sagt, har hun fødselsdag d. 22. februar, altså dagen før mig. I fødselsdagsgave fik vi begge et gavekort til Feet a Fish i Lyngby sammen. Det har været lidt svært at finde en dag, da jeg jo har haft kampe, og hun er læge med mærkelige arbejdstider. Men i dag blev så dagen!Til jer, der ikke har hørt om det, fungerer det sådan, at man stikker fødderne ned til en masse små fisk, der så spiser den døde hud. Der er virkelig god hygiejne derinde, men det betyder så også, at man ikke må have sår på fødderne, man må ikke have bodylotion på og sådan. Når man så er færdig, får man lov til at lade fødderne lufttørre og derefter får man creme på.
Det kilder helt vildt i starten, og man skal da også lige abstrahere fra, at det er fisk, man har fødderne ned til, for i virkeligheden føles det bare som et boblebad. Men det er virkelig rart, og ens fødder er helt bløde bagefter!

Derefter tog vi til Rungsted havn og fik fiskefrikadeller. Der var kun tre til hver, men alligevel er jeg stadig helt mæt! Der var lidt køligt, men når solen skinnede var der dejligt.


Nu er vi hjemme. Mine forældre er til noget arrangement i min klasse, så min søster, moster og jeg har huset for os selv. Senere i aften skal vi lave pandekager, så det skal nok blive hyggeligt!

xoxo Mille.

7 kommentarer:

 1. Vi har også fået sådan noget lignende i Næstved Storcenter, så jeg tror jeg tager ud og prøver det engang i næste uge. Det lyder virkelig sjovt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du helt klart prøve! Det er vildt sjovt <3

   Slet
 2. Super fin blog du har kig forbi min hvis du får lyst :)

  //Line
  http://linebiine.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Bor jo selv i Lyngby, men aner ikke hvor det ligger?! Er det på hovedgaden?? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Må også indrømme at jeg aldrig have set det før! Men nej, det ligger faktisk i centret. Du ved, når man går forbi Føtex og videre forbi dyrehandlen, så er den på højre hånd. Man behøver ikke at bestille tid, og det koster vist 99kr pr. person i et kvarter, så ja. Det kan anbefales! :D

   Slet
 4. Garra rufa fisk er sådan en sjov oplevelse :D Og man har bare de blødeste fødder bagefter!

  SvarSlet