16/06/2013

Dejlig weekend

Hej!

Lige et hurtigt indlæg. Om et par minutter skal jeg hen til en veninde, der for et par uger siden har fået et kuld killinger. Så snart jeg fandt ud af det, blev vi enige om, at jeg skulle besøge dem. I dag bliver så dagen. Jeg tager selvfølgelig kamera med, så vi må jo håbe på, at jeg får et par billeder. Jeg glæder mig!

Aftenen i går var vildt hyggelig. Min søster og jeg varmede nogle frysepizzaer, og senere lavede vi dessert med noget færdiglavet pandekagedej. Hurra for hjemmebag! Men det smagte virkelig godt. Det blev nydt i selskab med Barnaby og Lewis til midnat, så vi havde det super hyggeligt.Jeg lover ikke mere blogning i dag, da vi skal besøge nogle venner i aften.
Men vi træder jo ind i den sidste rigtige uge af skolen! Den allersidste uge bliver jo altid brugt på aktiviteter, oprydning, flytning og afslutning. Jeg glæder mig!

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. Det ser rimelig lækkert ud! Kunne jeg godt lige bruge :D

  freephotographersdk.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg har 2 uger tilbage:/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også, men hele den sidste uge bliver brugt på oprydning, at aflevere bøger, st flytte lokaler, have trimdag (en idrætstradition på vores skole) og afslutning, så tæller næsten ikke den sidste uge med <3

   Slet
 3. Det ser lækkert ud! :) - behindtheattitude.blogspot.dk

  SvarSlet