10/04/2013

Øjnenes mysterier

Hej!

Jeg har ikke vildt meget tid til at blogge i dag. Min mor og jeg skal kigge på konfirmationssko i dag, og jeg er ret kræsen, hvad angår sko. Heldigvis gør min kjole, at jeg kan vælge sorte sko, hvilket for mit vedkommende er meget lettere at finde! Og desuden er der en samfundsfagsfremlæggelse til i morgen jeg også lige skal have styr på.
Så I får lige nogle billeder Sarah og jeg også tog i går. Igen forsøgte jeg mig med øjne, hvilket ikke er helt så let, når man ikke er indehaver af et makroobjektiv. Heldigvis fungerer min mellemring og mit lysstærke 50mm objektiv ret godt sammen.Det øverste billede er taget af Sarah.

Jeg kunne vildt godt tænke mig at have en flottere øjenfarve. Det ville være så pænt at have ensfarvede øjne, fx helt blå, grønne eller brune øje. Desværre er det ikke tilfældet, og som I kan se har jeg både brun, grøn, grå og nogle steder endda gylden. Men det er der jo ikke noget at gøre ved.
Jeg er faktisk ret nysgerrig, hvilken øjenfarve har I?

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. Hej!
  Jeg synes du er helt sindsyg god til at tage billeder, i forhold til din alder.
  Men har lige nogle spørgsmål for intresser mig
  selv for foto, og har selv et canon spejlrefleks.

  Hvornår begyndte du at intresser dig for foto, og hvorfor?

  Går du på en fotoskole/klub eller andet? Eller hvor har du ellers lært alt det om foto:

  Hvorfor valgte du Canon?

  Håber du vil svarer <3

  SvarSlet
 2. Tusind tak, det betyder rigtig meget!

  Jeg har altid interesseret mig for foto, men begyndte især i efteråret 2011, da min veninde fik et spejlreflekskamera. Købte selv mit i foråret 2010.

  Nej, det gør jeg ikke. Jeg læser om det på nettet og følger danske og især engelske fotoblogs og sådan :) og så prøver jeg mig frem.

  Jeg ved ikke hvorfor jeg valgte canon. Desværre.. Tror bare jeg havde opsat mig på at det skulle være det, og så blev det det bare :-)

  Tak igen!

  SvarSlet
 3. Synes dine øjne er flotte med alle de nuancer i. Jeg synes ofte mine glasblå øjne er lidt for kedelige ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Virkelig? Ej, jeg ville så gerne have flotte, blå øjne!

   Slet