10/04/2013

HJÆLP SØGES!

Hej smukke læsere.

I dag var jeg ved hudlægen, fordi jeg, som I nok ved, lider af acne. Jeg er nu blevet stillet over for et valg, som jeg simpelthen ikke kan tage. Jeg er blevet tilbudt at tage en kur. Og jeg har brug for jeres hjælp til at svare.

Kuren varer omkring 4-6 måneder, hvor jeg skal tage piller et par gange om dagen. Når behandlingen er færdig, er jeg sluppet for acne permanent. Det ville jo være helt fantastisk! Der er bare enormt mange bivirkninger ved behandlingen.
Min hud og mine læber kommer til at tørre ud. Meget. Jeg kan få ømme muskler og hovedpine. Jeg vil blusse op de første uger, og jeg må ikke tage sol. Så jeg kommer rent ud sagt til at ligne lort hele sommeren. Jeg ved ikke om det vil have nogen betydning for mit hår, selvom der står, at man godt kan opleve, at man taber mere hår end normalt.
Behandlingen vil derfor måske gå ud over min skole, min sport og uden tvivl min selvtillid.

Til gengæld vil jeg være fri for acne for altid.

Jeg græder mens jeg skriver dette, for jeg er virkelig i tvivl. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gøre. Jeg er splittet. Vil det være det værd?

Dette indlæg blev slet ikke som jeg ville have det, men jeg ved ikke, hvad jeg ellers skulle have skrevet. Jeg har bare virkelig brug for jeres hjælp. Selvfølgelig bliver det ikke sådan at flertallet vinder, for i sidste ende er det jo stadig mig, der skal træffe beslutningen, men det ville virkelig være den største hjælp I kunne forestille jer.
Det er dog ikke sikkert at jeg kan tage kuren. Jeg skal have taget blodprøver på fredag.

Jeg har virkelig brug for jeres hjælp.

xoxo Mille.

11 kommentarer:

 1. Jeg har en veninde som har været på den kur. Hun synes det var rimeligt træls da hun var på den (mest fordi hun ikke måtte drikke, når vi var til fest), men hun er rigtigt glad for det nu :-)
  Synes du skal overveje om det måske er værd at vente til efter sommeren? Og så gå på den til vinter. Så er det i hvert fald ikke noget problem med ikke at måtte sole sig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det kan jeg godt se :-) så er det jo så 'heldigt' at jeg ikke fester, haha. Det har jeg også tænkt på.. Men på en eller anden måde ville det være fedest bare at få det overstået, ikke?...

   Slet
  2. Ja, det er da en positiv side! ;-) Men kan godt følge dig i, at det også bare kunne være rart at få det overstået!

   Slet
 2. Min søster har acne, og hun har også fået tilbudt det. Hun takkede nej, og hun bruger istedet noget, der hedder Basiron, tror jeg. Hun har brugt det i ca en måned, og nu er hun faktisk næsten fri for det!

  mylifemyworldlouise.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jo fedt! Kan lige kigge på det :)

   Slet
 3. Min veninde får de piller, først fik hun af vide at det bare var 6 måneder og så ville de være væk for altid.. Men nu er det 2. år hun får piller imod det. :-) Synes du burde finde en anden mulighed :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det var jo ikke så godt :( det håber jeg ikke vil ske, hvis jeg siger ja. Min veninde har dog også fået det, og hun er super glad nu..

   Slet
 4. Hejsa.
  Jeg gætter på at du er blevet tilbudt en roaccutan kur - som jeg også selv blev tilbudt for nu tre år siden. Jeg havde i SÅ lang tid døjet med slem akne, og jeg havde prøvet alle produkter mod akne, både i håndkøb og på recept, og intet kunne slå det ned. Det endte med at jeg takkede ja til roaccutan kuren, selvom jeg også selv var lidt bange for det i starten grundet bivirkningerne. Men, jeg har ikke fortrudt kuren et sekund! Den hjalp så meget, og jeg er helt fri for akne nu. Ja man fik tørre læber, men ved brug af Mentholatum læbepromade regelmæssigt, var det ikke noget problem. Muskelsmerterne var til tider lidt træls, men på ingen måde noget man ikke kunne holde ud - hvis man bare havde i tankerne, at ens akne snart ville forsvinde. Og ja, sol skal man helst undgå, men lidt sol med solcreme gør ingen skade. Jeg kan helt klart anbefale denne kur, og jeg synes du skal tage imod den, da du bliver SÅ glad efterfølgende! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig..
   Tusind gange tak for din kommentar. Det er rart også at få positivt feedback, da det bare er gået sin gang, og jeg nu tror, at det bare er sådan det bliver. Men jeg er meget nervøs. Meget. Men du siger jo, at det ikke er så slemt endda, og det hjælper meget. Tusind tak igen.
   Det håber jeg :) <3

   Slet
  2. Jeg er glad for at du kunne bruge mit svar, beklager at jeg så først svarer igen nu! Måske du er begyndt på behandlingen? Jeg håber hvertfald det bedste for dig, for jeg ved selv hvor TRÆLS det er at døje med voldsom akne som pige i den alder, virkelig virkelig træls og man bliver så ked af det.
   Jeg håber det bedste for dig <3

   Slet
  3. Det gør skam ingenting!
   Ja, det er jeg. Har allerede været på den i tre uger nu :) Jeg er virkelig glad for, at jeg begyndte, for jeg kan allerede se forbedringer. Selvfølgelig er min hud tør, mine læber tørre osv., men jeg tror det er det værd.
   Det er det nemlig! Det er bare noget man tænker på HVER dag, og noget man skammer sig over.
   Men igen vil jeg sige tusind tak for dit svar! For det gjorde mit valg lidt lettere, når man vidste, at andre var glade for det.
   Tusind tak <3

   Slet