20/04/2013

Fest i fine omgivelser

Hej!

Som lovet tidligere i dag, ville I få et par billeder fra festen i torsdags. Festen blev holdt i Jægerhytten i Birkerød. Den ligger i en skov ud til vandet. Vi var i et lille rum, men det var meget hyggeligt. Det var ret svært at tage billeder der på grund af lyset. Der var tungsten ("falsk") lys fra lysekronerne, men lyset strømmede også ind af vinduerne, så mit kamera blev helt fortumlet, haha. Blev den sat på auto hvidbalance blev billederne alt for gule, men blev hvidbalancen sat til at undgå det gule lys, blev billederne alt for blå, haha. Men jeg prøvede så godt jeg kunne. Og igen, familien er jo fuldstændig ligeglade med, om billederne er lidt for gule eller om der er støj fra iso'en.


Der var super lækker mad. Forretten var noget laks med fennikel og andet salat, som smagte helt fantastisk. Hovedretten var to lækre, møre steaks med noget kartoffel, der af eller anden grund smagte som æblekage, haha! Men godt var det. Desserten var helt igennem fantastisk. Creme brulee med noget rabarbersorbet på den ene side af skålen og noget chokoladetrøffel på¨den anden. Mums, siger jeg bare, haha!

Nu skal vi hen til min fætter og kusine. Dog er hverken min fætter eller min søster der, men det skal nok helt sikkert blive hyggeligt alligevel. Nyd resten af lørdagen.

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. Hej Mille :-)
  Hvornår afslører du vinderen fra din giveaway? Ifølge konkurrencen skulle du finde vinderen den 18. April, og jeg er super spændt på at se, om jeg har vundet :-D

  fashionbombnow.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved det, jeg ved det! Det er en klar fejl fra min side. Ja, vinderen skulle være trukket i torsdags, men jeg havde ikke regnet med så hård praktik og fødselsdag bagefter :( jeg tror heller ikke tiden er der i dag, men hold øje i morgen! <3

   Slet
 2. lyder lækkert! :)

  // http://mixedbows.blogspot.dk/

  SvarSlet