17/04/2013

Basket på højt plan.

Hej!

Efter en laaang dag i fotobutikken stod den på spændende damekamp i Nørrebrohallen. Virums damer spillede finalekamp mod Stævnsgade, og hold da op, der var spænding for alle pengene! Virum var foran i starten af første periode, men derefter gik det bare nedad. De smed boldene væk, var ikke heldige ved kurven og mange fejl blev dømt. I sidste periode, da de andre var foran, var der en fra Virum der lavede en fejl, som hun ikke mente hun havde begået. Der var ikke lang diskussion, men dommeren havde kort lunte, så det resulterede i en teknisk fejl - det vil sige, at udover de to straffe de andre får, får de endnu to og bolden på midten på grund af den tekniske. Hende fra Virum gik så ud fra banen, mens hun holdt på sit hoved, som hun havde slået. Det så dommeren som en provokation, og så blev der dømt endnu en teknisk fejl! Hun blev sendt ud af hallen, mens de andre fik hele seks straffe, hvoraf de scorede fem, og bolden på midten.


Så var de andre jo en del foran, og der var nu mindre end tre minutter tilbage. Det så virkelig sort ud. Heldigvis fik Lulu (en der nogle gange spiller med os på U18-holdet) sat en tre'er, som hjalp gevaldigt på det hele, men hun blev fejlet ud, og måtte derfor ikke fortsætte. Der blev så sat endnu en tre'er fra Virum, og til sidst satte min træner også en tre'er - og på mirakuløs vis stod den nu lige, og man måtte ud i en ekstra periode.


Også denne periode var spændende. Der blev fejlet fra begge sider, flere spillere måtte ud alt imens nerverne sad ude på tøjet. Der blev skudt airballs - altså skud, der ikke rammer kurven, og da der igen kun er kort, kort tid tilbage står den lige. Virum får et frit skud i de sidste sekunder, men brænder desværre, og endnu en ekstra periode skal så igang.


Endnu en enormt spændende periode. Os på tilskuerrækkerne kunne næsten ikke holde til mere. Vi rystede alle og var så nervøse. Virum er foran med 1 point i de sidste sekunder, men Stævnsgade har bolden i angreb. Virum dækker fint forsvar, indtil der er en enorm forsvarsmisforståelse - og en modstander står helt fri under kurven til et skud. Mirakuløst nok brænder hun, hvilket ikke burde være muligt, og Virum får rebound og angriber nu modsat. Min træner får trukket en fejl og scorer et straffe, og Virum vinder kampen.

Nu er damerne så i dameligaen! Det er helt fantastisk, og jeg er så glad på deres vegne!

Hold da op, jeg har aldrig oplevet noget lignende! Kampen varede mere end to timer og der var spænding hele vejen igennem. Jeg undskylder for de dårlige billeder og den 'nørdede' tekst, men det skulle lige ud, haha.
Nu må jeg hellere skynde mig til Holte og prøve at se, om jeg kan overleve i dag også.

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. virkelig fede billeder
  meget stemningsfulde ;)
  Du er virkelig god til at tage billeder!

  kram
  http://naomibeatrizstinus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Hvordan har du fået dine indlæg til at være "runde" i hjørnerne? :)

  SvarSlet