28/03/2013

Løvehundene

Hej!

Jeg elsker hunde. Siden jeg var helt lille, har jeg altid ønsket mig en hund. Der er mine forældre ikke gået med til endnu, og det ser desværre heller ikke ud som om de vil gøre det. Heldigvis har min mormor og morfar altid haft hund. Så længe jeg kan huske har de haft rhodesian ridgebacks. Jeg kan huske da de lige havde fået Massimo. Jeg var helt forelsket i det store dyr. Jeg var lille dengang, for nu synes jeg han er lille. Fordi jeg er 'vokset op' med ham, har han sat barren for mit syn på hunde. En labrador er enormt lille og en golden retriever er heller ikke imponerende stor. Det er egentlig sjovt.
Nu er Kashmir også flyttet ind, og han er nu på størrelse med den gamle.


Jeg elsker store hunde. Jeg ved, at der er mange der er bange for de store væsener, men jeg elsker, at de er så store og personlige. Massimo er det blideste lam, og Kashmir er også så sød, når han lige er dampet lidt af og har været ude at gå. Jeg elsker de hunde. Og jeg skal nok sørge for, at I får flere billeder af dem!

Hvad er jeres syn på hunde? Er I til store eller små vovser?

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. Fed blog! :)

  Håber da at du vil blive fastlæser af min blog, er nemlig af din - men det er jo op til dig. Det kunne også være dejligt, hvis du gad at smide en kommentar til det seneste indlæg.

  www.claras-hotte-blog.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Hold nu op hvor har du nogle flotte billeder på din blog. Generelt også virkelig flot og personlig blog. Hvilket kamera bruger du?

  www.blogbyanne.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det betyder virkelig meget!
   Billederne er taget med et Canon 7D.

   Slet