24/03/2013

Behind the Scenes: Uluru

Hej!

I dette indlæg fortalte jeg om vores morgenvækning kl. 3:45 og morgenen + gåturen om Uluru.
Her får I endnu et indblik i, hvordan det så ud bag kameraet og bag de billeder jeg har vist jer på bloggen.

Dette er solnedgangen over Uluru. Dette billede vise en lille smule om, hvad der var vi gik rundt i, i de tre dage vi var afsted. Tøj, der lynhurtigt blev rødt og støvet af sandet, røde ben (heldigvis ikke fra solen - vores guides var gode til at holde os inde midt på dagen) og beskidte løbesko. Jorden er næsten bare rent støv, der satte sig over alt. Jeg kan sige, at mine løbesko stadig er røde - selv efter flere omgange vask.Hvis I læste det andet indlæg, vil I vide, hvad dette forestiller. Jeg skrev:
"Da vi kom til 'sunset-point', kunne vi godt se, at det var svært at få plads på den store platform derhenne, fordi så mange mennesker også ville se solopgangen. Vi gik så ned på 'etagen' under, og jeg stillede mig på hegnet, haha."
Her er, hvad jeg mente:Som jeg også fortalte, blev vi sat til at gå 'half-base walken", en 6 km tur ved foden af stenen, hvor man får set de flotteste ting. Det er tidligt om morgenen, så skyggerne er lange.Da det var sen formiddag var vi tilbage på campen. I dette store telt spiste vi aftenmad dagen før, og her mødtes vi, når der var beskeder til alle, selvom beskederne oftest blev fortalt over højtaler i bussen. På dette tidspunkt var der meget varmt, og vi var alle mere eller mindre udmattede efter gåturen i heden. Vi var også ved at blive godt trætte af vandet, som man jo skulle drikke enorme mængder af.


Desuden tror jeg, at jeg helt har glemt at give credit for billederne! De fleste Behind the Scenes-billeder er taget af min far. Nogle er taget af min mor (som billede nr. 2) og få af mig (billede nr.4).

xoxo Mille.

2 kommentarer:

  1. Man det er et smukt sted! Vil ønske jeg kunne være der lige nu

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er helt vildt. Samme her. Jeg tænker på det hele tiden. Jeg SKAL tilbage :-)

      Slet