25/03/2013

Behind the Scenes: Kings Canyon

Hej!

Området omkring Uluru og Kata Tjuta var smukt, og vi var lige blevet vante til lejren, så det var lidt specielt pludselig at skulle 'flytte'. Lejren vi kom til lignede den første, men toiletterne var lidt anderledes og det 'store' telt var også lidt anderledes.
Vi skulle igen tidligt op (men heldigvis ikke så tidligt som dagen før). I starten gik vi sammen op ad Kings Canyon, mens vi fik fortalt noget om planterne og dalens formationer. Da dalen så så speciel ud, var det meget spændende at høre om. For det virkede helt mærkeligt, at naturen kunne have skabt noget så symmetrisk. Se indlægget her.

Da vi havde klaret hele turen var det blevet tid til at drage tilbage til Alice. På en måde var det super fedt, fordi man endelig kunne sige hej til rent vand, rent tøj, gode toiletter, gode senge og aircon. Ja tak.
Men samtidig havde turen været så fantastisk, at det bare var mærkeligt. Og hold da op, hvor følte man sig priviligeret, da man rente rundt i gaderne i Alice i rent tøj, lækkert hår og ballerinaer.
Om aftenen tog vi på den fedeste restaurant nogensinde. Dørene var rigtig westerndøre med skudhuller, de spillede høj musik, præcis den genre jeg kan lide (så altså noget Muse og Queen), maden var lækker og der var bare super stemning!


Men når de så ikke kan stave ens navn, må man bare grine af det.

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en helt ufatteligt fed tur! Vile gerne havde været med!

  Og ret morsomt, at de ikke kunne stave dit navn :-P

  fashionbombnow.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det i den grad også! Det er det bedste minde jeg har.

   Ja, haha! Især når man staver det for dem. Men det er åbenbart for skandinavisk for dem ;-)

   Slet
 2. Hey! :) Åh, det lyder som en virkelig fed tur! Jeg har lige læst nogle af dine blogposts igennem og jeg kan rigtig godt lide den indtil videre. I modsætning til mange andre blogs, har du en masse tekst med og ikke kun billeder, hvilket jeg godt kan lide. Der skal jo være noget indhold!
  Din post om blænde var rigtig hjælpsom, forresten. Jeg har godt set reklamer for dem før, men jeg vidste ikke hvad det var, men det gør jeg jo så nu! Og andgående de hvide + sortstribede bukser... jeg har set nogen, der ligner dem på en prik inde på Topshops hjemmeside, hvis du er interesseret. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind gange tak! Svarer dig også lige på din blog nu.

   Slet