25/03/2013

Alligevel lidt forår

Hej!

Hvordan er vejret hos jer? Her er det i hvert fald dejligt. På trods af sne og is får man alligevel lidt forårsfornemmelser af den skarpe sol. Det er rart med temperaturer over fem grader og næsten endnu rarere at se sneen trække sig tilbage. Det er simpelthen så lækkert at have ferie, selvom der desværre er to afleveringer i dansk man lige skal tænke på. Heldigvis kan jeg se frem til nogle hyggelige dage i Jylland, henholdsvis hos Mia og hos min mormor og morfar + hunde.
Selvom isvandfaldet ovenover og de specielle istapper skriger kulde, er der alligevel noget omkring lyset og farverne der siger forår.

Ellers må jeg snart tage mig sammen til at tage nogle billeder. Altså sådan nogle, hvor jeg virkelig har en idé eller en andens idé jeg bare må prøve. Jeg har gennem det seneste halve år skrabet omkring 25 billeder sammen fra dygtige fotografer på instagram. Alle disse billeder vil jeg virkelig gerne prøve at tage og sætte mit eget præg på! Jeg ved ikke om den slags kaldes 'snyd', men det mener jeg nu ikke.
Desværre bliver det nok ikke her i ferien, selvom man ellers skulle tro jeg havde tid. Som sagt, de to afleveringer ligger tungt på mine skuldre, men som jeg simpelthen bare ikke kan tage mig sammen til at lave.
Men lov mig nu at nyde jeres ferie!

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. årh, det er så træls og have lektier for! Heldigvis har jeg ingen for, hehehe.

  http://blogbythilde.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det, ja. Heldige dig!:)

   Slet
 2. Wow, sikke nogle lækre billeder.
  - Til trods for de afleveringer, så må du have en god ferie. (:

  http://eyesintheshadow.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, og i lige måde!

   Slet
 3. Her hos mig skinner solen også, men her er stadig under frysepunktet - vores bil siger i hvert fald, at der er -3 graders fros udenfor - øv!
  Dine billeder er rigtig lækre. Der er et eller andet over istapper, som jeg bare ikke kan beskrive.

  Jeg har også selv to store afleveringer for i ferien - hhv. en matematikrapport og en danskopgave. Udover det har vi lige afleveret en biologirapport, og nu har vi fået som aflevering, at rette hinandens opgaver. Held og lykke med dine opgaver!

  fashionbombnow.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, kulden må altså meget gerne snart gå væk!
   Jeg er helt enig. Istapper er bare.. ja. Fantastiske.
   Øv! Det er virkelig træls at have afleveringer for. Men held og lykke med dem!

   Slet