24/01/2013

Sol på en torsdag

Hej!

Jeg undskylder virkelig for den dårlige blogning! Jeg ved godt, at jeg har fortalt jer, at jeg ikke kommer til at blogge hver dag, men jeg har det alligevel dårligt over det. Det værste er, at jeg har så meget at fortælle! Vi mangler stadig de sidste dage i Australien, jeg har dråbebilleder og jeg har billeder fra en morgengåtur!

Den seneste uge har bare været så hård. Har lavet lektier hele weekenden og stort set ikke rørt en computer (altså uden for skolearbejde) i fire dage. I går stod den dog på hygge med Asse og en aftenløbetur med mor, så der fik jeg lige en pause fra lektier og afleveringer. Desværre skal jeg lige skrive matematikken ind, rette mit essay og engelskstil og lave det løse. Så ja, jeg er i gang igen efter indlægget her.
Endelig brød solen frem! Har gerne ville tage lidt billeder når der endelig ikke var overskyet. Der var heller ikke særlig koldt. Tror jeg var ude i et kvarter-tyve minutter, men frøs ikke, så det var jo super fedt! Håber på forår! Jeg kunne ikke finde en måde, hvorpå jeg kunne redigere billederne som jeg ville have dem, så det endte med ingen redigering.. Hvis I har nogle tip, må I meget gerne komme med dem!

Jeg håber på en blogning i morgen og i weekenden, men jeg tror det dog ikke. Men mandag skal der nok komme noget!

xoxo Mille.

8 kommentarer:

 1. Overspringshandlinger er altid det bedste XD Håber du får lavet dine lektier uden stress!

  Katten er super sød :) Og lækker trøje du har på også!
  Dejligt at I fik lidt sol i dag - her har det heldigvis stået på solskinsdage de sidste par dage, hvilket bare er skønt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt!xD Tak!

   Tak! Og tak, haha!
   Ja, det var lækkert. Heldigt I har fået solen lidt mere ned her!:-D

   Slet
 2. Virkelig gode billeder af dig!

  SvarSlet
 3. Svar: roligt att höra!! satt allt några timmar med den ;) såg även att du var från Danmark, det var den flygplatsen som var med i filmen i början då jag först flög från Sverige, sen till Danmark och sen Frankrike :) Kram.

  SvarSlet
 4. Wow nogle fantastiske billeder du tager! Er helt vilde med dem:) jeg er nu fast læser på bloglovin, det ville være fedt hvis du har lyst til at kigge forbi min blog, evt også blive fast læser:)

  - http://ceciliesdraebye.bloggersdelight.dk/

  Knus Cecilie

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, tusind tusind tak! Det betyder rigtig meget! tak!

   Slet
 5. Wow nogle fantastiske billeder du tager! Er helt vilde med dem:) jeg er nu fast læser på bloglovin, det ville være fedt hvis du har lyst til at kigge forbi min blog, evt også blive fast læser:)

  - http://ceciliesdraebye.bloggersdelight.dk/

  Knus Cecilie

  SvarSlet