07/01/2013

Er jeg virkelig så dårlig?


Jeg fik denne kommentar i går. Den overraskede mig meget.
På den ene side er jeg super glad for, at hun/han tog sig tid til at skrive til mig, og fortælle mig sandheden. Endnu bedre er kommentaren skrevet skide sødt! (det takker jeg meget for, virkelig!)
På den anden side er jeg bare.. såret. Jeg ved godt, at det er latterligt og at der ikke er nogen grund til det, men ja. Jeg har virkelig tænkt på, hvad hun/han har skrevet. Den har siddet i mit hoved lige siden den landede på bloggen.
Det værste er, at det er rigtigt.
I starten rystede jeg på hovedet. "Ah, ved du hvad. Det er nok ikke lige helt rigtigt, vel." Så så jeg på bloggen, så på billederne, og så ramte sandheden som et brag. Hun/han har da fuldstændig ret! Mine billeder er flade og kedelige, det er da helt korrekt. Hvordan kunne jeg have misset det i så lang tid? Jeg er skuffet, jeg er ked af det og jeg er noget så sur på mig selv.

Jeg ved godt, at jeg sikkert lægger alt, alt for meget i det, men det vil simpelthen ikke slippe.

Så derfor beder jeg: Vil I ikke nok hjælpe mig, hvis I kan? Har I nogle tips til redigeringer eller til foto? Jeg vil så gerne blive bedre. Lige nu er der virkelig ikke noget jeg hellere vil.

Tak på forhånd.
Jeg håber de næste indlæg bliver bedre, billedmæssigt.

xoxo Mille.

9 kommentarer:

 1. Jeg syntes altså at dine billeder er fine Mille! Ja jeg kan da godt lidt se hvad han/hun mener, men jeg må også indrømme at jeg ikke selv kan gøre det bedre med mit lille digital kamera, så jeg syntes at dine er fine!:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, hvor er du sød!

   Slet
 2. Jeg ved ikke om jeg selv gør det bedre, det må du jo så bedømme på min blog, lol :) Men altså jeg ville bare lige give dig nogle råd, jeg ved ikke om det hjælper men altså.. kan vel lige så godt prøve? :)
  Prøv at tjek nogle photography blogge ud, eller bare nogle billeder taget af fotografer og få lidt inspiration derfra. Eller også er det bare noget man kan, eller noget man ikke kan. Hvis man ikke kan, og man virkelig gerne vil, syntes jeg bare du skal øve dig i at tage nogle billeder, prøv fra nogle forskellige perspektiver.
  Råd til redigering -
  Jeg har ikke selv photoshop da jeg ikke har råd, -(men har været i brobygning hvor vi lærte om det) men jeg bruge den side der hed picmonkey, indtil nu da den så koster penge eller sådan noget -.- ... Men prøv bare at se hvad de forskellige ting i photoshop kan gøre. Bare prøv det af, du lærer kun af dine fejl, og finder kun ud af noget nyt ved at prøve..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hold da op, tusind millioner gange tak, fordi du gad tage dig tid til at skrive alt det!

   Det har du ret i, det burde jeg. Jeg følger en fotoblog, men at følge flere kan jo aldrig skade!
   Desværre er jeg ikke så god til at prøve mig frem :-( men det er jo ikke for sent at sætte endnu et nytårsforsæt?:-)

   Igen, tusind tak for dine råd! Det betyder virkelig meget!

   Slet
  2. Hvad hedder din blog forresten?:-) vil meget gerne kigge forbi.

   Slet
 3. Du skal ikke tage dig af anonyme personer, de er bare en flok kyllinger i mine øjne :)
  Men jeg kan godt godt hjælpe dig med noget - her er et link til en post på tumblr, som linker til *host*download*host* af Photoshop!
  http://www.4shared.com/file/juIZoe47/PSCS4_Micro_-_DR.html? - Det er CS4, hvilket jeg selv brugte i lang tid. Downloaden skulle meget gerne virke (også uden et serial nummer), hvis ikke må du meget gerne kontakte mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan også se at du har svaret du ikke kører med Manuel når du tager billeder. Jeg brugte selv denne hjemmeside MEGET da jeg begyndte at tage billeder med et DSLR kamera. Vil virkelig anbefale denne side :)
   Sæt dig ned og læs om én ting, øv dig så til du er fortrolig med det og gå så videre til næste emne! Du skal ikke forvente at kunne alt på én dag!
   http://www.ttf.dk/Dansk/Foto/ONLINE_FOTOSKOLE.aspx

   Slet
  2. Jeg kom lige i tanke om at jeg også kan tilføje hvor jeg selv finder tutorials til at redigere billeder i photoshop :D
   Det gøre jeg inde på DeviantArt.com - de har en helt kategori dedikeret til "sådan redigerer du dine billeder i photoshop"-tutorials! Nogle af dem er selvfølgelig bedre end andre, men hvis du får photoshop til at virke så synes jeg bestemt du skal kigge lidt derinde :)
   http://browse.deviantart.com/resources/tutorials/digiart/photomanipulation/ps/?thumb_mode=0&view_mode=0

   Slet
  3. Tusind tusind tusind tak for alle dine svar! Jeg ved simpelthen ikke hvordan jeg skal takke dig, altså! Jeg tjekker straks linksene ud! Igen, tusind tak!

   Slet