11/01/2013

Bye bye, Kangaroo Island

Hej!

Jeg fik dejlig tidlig fri, så jeg tænkte, at det måtte blive i dag I fik svarene på spørgsmålsrunden. Så jeg satte det hele op, filmede, lagde det på computeren, redigerede det (med store problemer) og nu vil computeren ikke gemme det, for så går den kold. Jamen tak, altså. Så desværre ingen video, men I får svarene i et indlæg en anden dag, så.

Men men. Den 21. blev vi vækket med nyhedder om, at der var massere af wallabies tæt ved! Så Mia, Rasmus, Trine + forældre og jeg skyndte os op, klar med kamera og klar til oplevelser. Min far og Ejnar havde løbet en tur om morgenen og var nærmest blevet omringet af de små dyr.
Jeg undskylder meget de slørrede billeder og de store, hvide områder på billederne. Vi stod i skygge, og solen var på vej op.

Senere på dagen skulle vi videre. Vi skulle ind til fastlandet, nord for Adelaide til noget, der hed Clare Valley. Der fandt vi så vores hotel, hvor der var pool, tennisbaner og lækker mad.Der var vi så også en hel dag, d. 22., før vi kørte videre.

Undskyld for dette korte indlæg, men jeg er ikke lige i humør til at blogge. Især ikke efter alle problemerne med videoen, og det er stadig hårdt at komme tilbage til skolen og lærere, der lige synes at problemregning, engelsk stil, boganmeldelse og essay bare er det fedeste.
God weekend.

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. De øjne er bare overhovedet ikke til at stå for! NUUURH.
  Hvad for et program bruger du til at redigerer I? Siden det driller sådan?

  SvarSlet
  Svar
  1. So cute!
   Det er windows moviemaker :-(

   Slet
 2. Ej nogle fine billeder! Kæft den er sød! :-) Jeg har en konkurrence kørende hvor du kan vinde en smuk ring fra Katja Jaeger til en værdi af 1295,- Kig gerne forbi og deltag hvis du har lyst! http://www.stine-ebbesendahl.dk/2013/01/konkurrence-katja-jaeger.html

  Knus Stine

  SvarSlet