10/01/2013

Den syd-vestlige del

Hej!

Jeg undskylder 'stilheden' i går, men Asse og jeg var (som hver onsdag efterhånden ) hjemme hos Marie, hvor vi så Vampire Diaries, så ja. Forvent onsdag som en forholdsvis stille dag her på bloggen :-)

Torsdag d. 20. stod vi tidligt op og kørte mod den syd-vestlige del af øen. Hele området dernede er nationalpark, så man kunne godt forvente at se vilde dyr, hvilket vi hurtigt opdagede, da der sprang en stor kænguru ud på vejen en godt stykke foran os. Efter den store, holdt vi mere øje og så ekstremt mange wallabies, der lå i skyggen i morgenluften og nød livet. Jeg kan ikke huske, hvor lang tid det tog os at køre derned (vi boede på den nord-østlige del), men det var nok omkring 1-2 timer (rettet pga. Mias gode hukommelse), så det er ikke en lille ø! Da vi nåede til turistcenteret fik vi at vide, at vi skulle holde øje med koalaer, og at de godt kunne finde på at sidde i træerne ved parkeringspladserne.

Vi kørte ned mod havet, hvor der var en flot gåtur nede ved klipperne. Når man så ned, kunne man umiddelbart ikke se noget, men så man bedre efter, kunne man se nærmest hundredevis af sæler, der kamuflerede sig! Jo mere man så efter, jo flere kunne man se. Det var meget specielt. Turen foregik på en træbro, næsten, der var nær vandet. Udsigten var fantastisk! Vandet var fuldstændig blåt.


Jeg har ikke redigeret vandets farve, desuden :-)

Da man nåede ned til enden af træbroen, endte man næsten i en slags grotte. I skyggen lå¨massere af sæler. Det mest spektakulære var dog loftet. Med al det lys, der strømmede ind fra den anden side af 'grotten', blev loftet bare til en smuk silhuet, der indrammede landskabet. 


Derefter kørte vi videre mod Remarkable Rocks. Stenene er blevet slidt af vind og vejr (og vand i tidligere tider), så de har fået de flotteste og mærkeligste former. Det er næsten ikke til at tro, at naturen kan skabe noget så mærkeligt.
Noget andet, der er mærkeligt, er vejene man kørte på dernede. I nationalparken stødte vi på denne vej, der både gik op, ned, til siden og det hele på en gang, haha.
Efter lang tids ophold ved de mærkelige sten, besluttede vi os for at køre hen til noget, der hedder Snake Lagoon. Det er en rute (vi er ikke sikre på hvor lang den er, for den er klart længere end de siger den er) på løse, faste, store og små sten. Der skulle være mulighed for at se slanger, men vi så ingen på vores gåtur. Den lange tur endte ved en lagoon, en strand indhegnet ar klipper, med såkaldte 'freak waves'. De var ekstremt sjove (jeg må vise jer billeder fra min fars kamera en anden gang), men kan klart også være farlige. De kan komme alle steder fra. Pludselig fra højre, så venstre, så ligepå - og ja, sågar bagfra, for når en stor bølge vælter ind, skal alt vandet tilbage igen.
Men børnene morede sig, og drengene hoppede i vandet. Det gjorde vi andre sådan set også i vandkanten, bare med det resultat, at alt vores tøj var gennemblødt.


Til sidst kan I få et par assorterede billeder fra dagen.xoxo Mille.

8 kommentarer:

 1. Hold op, hvor er vandet bare fantastisk :D Og stenene er også helt utrolige!
  Det virker så absurd at man skal passe på for kænguruer på vejen, haha. Det er noget lidt andet end de hjorte, der render rundt herhjemme!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er meget mærkeligt! Man forventer ikke lige at se en kænguru komme springene, når man kommer her fra nord, haha!

   Slet
 2. Wauw nogle smukke, smukke billeder! Hvor er vandet, omgivelserne og dyrene bare fantastiske :)

  - Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!
   Ja! Australien er bare amazing!

   Slet
 3. Fede billeder.. Det var en mega fed dag! Men det tog altså ikke mere end halvanden til to timer at køre derud :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Elsker især det ved grotten! Altså billedet :-P

   Slet
  2. nånå xD ej, min hukommelse er ikke så god, haha :-D

   Slet
  3. Tak :3 Vil vildt gerne se dine snart også!

   Slet