12/11/2012

Come on, yearh, it's christmas time!

Heeej!

I morges begyndte Radio Soft at spille julemusik! Hele eftermiddagen har jeg bare daffet rundt til lyden af nye og gamle juleklassikere. Her for en ti minutters tid siden kom min far hjem og varmede straks kakao og lagde et par pebernødder, så jeg er fuldstændig oppe at køre!

Men udover det ville jeg også vise jer et par øreringe, som jeg faktisk fik i sommer, men helt har glemt at vise jer, haha.
Fandt dem på loppemarkedet på Fanø, men ville ikke rigtig købe dem, da jeg var lidt nede med penge efter iPhone nr. 2. Da vi så kom hjem, have min mor åbenbart købt dem til mig, som en lille overraskelse.Synes selv de er super søde! I tre forskellige farver rav, hihi.

I dag var vi så på Handelsgymnasiet. Vi skulle snakke om innovation og finde på nye produkter. Vi "opfandt" en skoletablet. En billigere slags skoleiPad eller noget. Timerne gik nu meget hurtigt, men alligevel føles det som dage siden jeg cyklede derop. Ret mærkeligt.

Ellers overvejer jeg en spørgsmålsrunde der skal køre gennem december? Er det noget? Så I kan stille spørgsmål fra første december til et sted i januar, hvor jeg så vil svare på video, tænker jeg. Hvad synes I? Hvis ingen stemmer positivt bliver det ikke til noget. Det lyder måskre ret opmærksomhedskrævende eller noget, men overvej det selv: I laver en spørgsmålsrunde, der kører en måned, og ingen stiller spørgsmål.. akavet. Og ydmygende. Så det er derfor.

xoxo Mille.

ps. Jeg ved simpelthen ikke hvad der sker med kvaliteten på mine billeder? Det må I altså undskylde, men jeg aner ikke hvad jeg skal gøre ved det.

2 kommentarer:

 1. Shiiit nogle nice øreringe!!! :-D
  Jeg stemmer for en spørgsmålrunde, så kan der komme lidt liv herinde :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også de er vildt søde!
   Yay! Tak :D!

   Slet