20/08/2012

GENKI 2012 - Lørdag

Så er vi nået til lørdag!

Dagens outfit:

Op kl. lidt i otte, og så i bad. Da jeg ikke skulle have wig på, tænkte jeg, at håret havde fortjent en omgang hårkur og noget olie, plus varmenspray, føntørring og glatning. Jeg var ret konfortabel i kjolen, da den var super let at have med at gøre. Min far kunne heldigvis køre os, så efter et lille photoshoot, var det afsted mod Roskilde. Lørdag bestod vores crew af Amalie, Emily, Joachim og mig. Joachim er Amalies lillebror.

Lørdag er The Cosplay Show-dag. Det er et show, hvor nogle grupper har fundet på en slags optræden, og så viser den frem. Køen dertil var gigantisk lang! Når man så tilbage, altså ;-) Vores lille team var gået hen mod indgangen tre kvarter før, hvor der sad nogle i forvejen. Men de sagde, at man ikke måtte danne kø før et kvarter før start. Det havde de i hvert fald fået at vide. Men efterhånden som flere og flere mennesker satte sig, var der vist ingen tvivl om, at der var kø. Til med ca. 20 minutter til start, blev vi ledt udenfor, hvor vi så skulle vente dér. Vi stillede os lige så fint udenfor, med kun omkring ti mennesker foran os, og så bare nok 1000 mennesker vrimle ud af døren i den kæmpe lange kø. Det var helt ekstremt!
Showet var dog også super godt, så det var jo fint.

Igen i dag mødte jeg nogle nye mennesker. To af Amalies venner + nogle, der bare joinede os ved McDonalds fordi vi sad i skygge, haha. Den dag fik vi gået en del. Først til pizzariaet, fordi nogle var sultne. Så tilbage til centeret. Så til Netto, men de havde lukket, så vi gik til 7-eleven i stedet. Derfra gik vi på McD igen og spiste og snakkede der i et par timer, og så tilbage igen til centeret. Det gjorde det slet ikke bedre af, at jeg gik rundt i høje hæle. På vej hen til connen måtte jeg tage mine sko af, for efter en 12 timer i hæle, ville mine fødder ikke mere.

Faktisk, inden det, da vi var på vej tilbage, blev vi stoppet af nogle andre cosplayere, som ville have os med ind på McD for at danse caramell-dansen rundt derinde. Det gjorde vi så, og det var skide hyggeligt! Folk gloede helt vildt! haha. 
1: En fra mit japanskhold, cosplayer Deidara. 2: Køen til Cosplay Show. Godt at være forrest! 3: De vildeste cosplays. The Will of Abyss og Oz fra Pandora Hearts. 4: Tre Pikachu'er. De var overalt! 5: heeeej. 6: 'Fint' billede af puplikum til showet. 7: Pocky! Kiks med chokolade på. Mums!  8: To bamser. Nue! 9: Gen-cake på Maid Café! 10: Amalie som Deidara - og mustache! 11: Døden der skriver sit navn i en Death Note. Hmm. 12: Nice cosplay. 13: Sød kjole. 14: Anne som Sasori. 15: Vores lille lørdags-crew. 16: Nyancat-kjole! Elsker den! 17: Døden og mig. 18: Amalie og mig.

Lørdag var bare også fantastisk! Selvom vejret måske var liiiidt for varmt.

I dag er der jo også vildt varmt! Vi har helt sikkert rundet de 30 grader. Lå i solen og lavede tysk, som skal afleveres på fredag. Det bliver vores første karakterer vi får der. Dræb mig. Nå, tager lige en halv times tysk mere.

xoxo Mille.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar