31/07/2012

5 meter!Heej!

Dagen i dag har været meget rolig. Vi startede med en tur til Kærsmindebadet (nær Randers, mener jeg), Mia's storebror + ven, lillesøster + veninde og Mia og jeg. Badet består af et stort bassin indenfor og et springbassin udenfor.(billeder fra google)
Jeg har aldrig hoppet fra mere end en 1-metervippe, så jeg fik lidt af et chock da alle de andre var ret så overbeviste om, at vi skulle ud på vipperne. Men alligevel fik jeg sneget mig op på 3-meteren. Jeg var ellers stolt, men da alle de andre sprang fra 5-meteren... så, ja. Der var vel ikke så meget at gøre.

Første gang var slemt. Anden gang var lettere. Tredje gang var.. Jah, det tog mig over 10 minutter at gøre mig klar til at springe. Og livrederen gloede. Og jeg skreg hele vejen ned.


Men jeg er stolt!

Vi blev kørt til stalden, fik gjort den beskidte hest klar, Mia fik redet ham og jeg skridtede ham af. Jeg fik faktisk også hentet en 'fremmed' hest ind fra folden, mens Mia red. Den var kær, men ret menneskesøgende, haha <3 Vi blev kørt hjem igen, fik mad og HÅNDBOLD.

Jeg har virkelig ikke nerver til sådanne kampe, og vi skreg alle, da Knudsen satte det afgørende mål ind. Bagefter så vi Maze's bordtenniskamp, som han jo desværre tabte, og nu ser vi basket og blogger, så vi hygger os!

Skrives i morgen! - hvor vi skal bowle<3

xoxo Mille.

2 kommentarer: