02/08/2012

Bowling in da house!

Hej!

Så kom vi ud at bowle! Vi var otte, så vi blev nødt til at spille på to baner. Pigerne mod drengene og de voksne mod børnene, agtigt. Pigerne (Mia og jeg) lagde ud med at vinde første runde, men blev desværre slået af drengene senere hen. Nok mest pga. mig, da jeg er forfærdelig til at bowle! Jeg er et kæmpe konkurrencemenneske og jeg kan ikke klare ikke at være god til noget, og da jeg ikke er god til bowling, bliver jeg utrolig nedern at være sammen med, haha. Desværre begyndte selv Mias far at grine af mig, så det siger vel lidt om min situation, haha. Vil dog sige, at jeg faktisk lavede en strike!

Men ellers var det en super hyggelig aften, med sjove momenter, hygge og lækker mad! Buffet med lækkert kød, salat og tilbehør + tag-selv softice med massere af krymmel og sauce, mums!Jeg undskylder meget billedernes kvalitet! Men lyset var ikke godt og jeg har ikke et særlig godt kamera og jeg bruger pt. Picasa som redigeringsprogram. Så det kunne ikke blive meget bedre, haha.

Jeg synes I skulle tjekke forbi Mias blog, for hun har altså nogle meget bedre beskrivelser af alle dagene end jeg har.

xoxo Mille.

1 kommentar:

  1. Du er alt, alt, alt for selvkritisk.
    Du havde helt klart den vildeste skudteknik! Du skal bare lige lære at udnytte den helt rigtigt :-D

    Og tak for linket, men synes nu, at dine indlæg er noget mere overskuelige og personlige end mine. Har en tendens til bare at lave en opremsning af alt, hvad vi har foretaget os uden at komme med min mening eller noget sådan sjovt/spændende :-P

    SvarSlet