12/09/2013

Genki 2013

Hej!

De, der har fulgt bloggen i noget tid, ved jo, at jeg elsker at cosplaye. Jeg må helt klart give æren til Amalie, der fik mig ind i hele det univers, og som også er den jeg kan takke mine cosplays for. Jeg har været med til Genki tre gange nu, og det er sådan set lige fedt hver gang. Det er en weekend, hvor man kommer væk fra alle hverdagens problemer, og hvor man i stedet kan være en anden, meget mere udadvendt, person, der går rundt og ser på fantastiske cosplays, krammer folk man ikke kender og bare have det hyggeligt med gamle og nye venner. Sidste år mødte jeg Thea og Anne, som jeg nu er vildt gode veninder med. I år mødte jeg en Amalie kendte, som også var virkelig, virkelig sød. Man lærer altid noget nyt, når man er af sted, og jeg elsker det.


Assassins Creed


Fredagens cosplay som Cheshire, søndagens som Gakupo med Amalie.


Miku meet-up


Thea, Amalie, mig og Anne

Jeg glæder mig allerede til næste år. Jeg har ingen planer om at sy nye cosplays, og af en eller anden grund gør det mig heller ikke så meget.

xoxo Mille.

1 kommentar:

  1. sv: Åja, skolesystemet er nok veldig forskjellig fra Norge og Danmark, haha! Her går man på ungdomsskole, og så videregående på forskjellige linjer. Man kan velge vanlig skole, men jeg valgte Medier og Kommunikasjon. <3

    SvarSlet