12/08/2013

Starten på noget nyt

Hej!

Så er første dag i niende klasse overstået. Jeg må sige, at vores lærere ikke ligger på den lade side. Jeg har allerede lektier for til i morgen, og i morgen får vi vores første aflevering for. Udover det holdte vores lærere også skræmmekampagne omkring de mange krav, lektier, afleveringer, fremlæggelser og andet godt. Men jeg må jo tage én dag af gangen; jeg er jo ikke den første i denne situation, og det bliver kun hårdere fra nu af. Jeg håber dog stadig, at der bliver til til noget foto! Jeg regner med at komme ud en gang i denne uge, så det glæder jeg mig meget til.

Ellers må I lige nyde nogle billeder fra sidst. Jeg håber ikke, at I er blevet trætte af dem allerede, haha. Dette er min nye stil. Den er ikke kommet i stedet for noget andet, men blot lagt til. Endnu et lag.
Dette er desuden mine nye bukser fra Message. 200 kr måtte jeg give, selvom de to dage tidligere kun kostede 150. Øv, siger jeg bare. Men sådan er det nu en gang, og jeg er rigtig glad for dem!
Ellers må I have det godt, komme godt i gang med skolen og gymnasiet, hvornår I end starter. Chins up, smiles on.

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. Er helt vild med det øverste billede! Det ser virkelig, virkelig professionelt ud :) - virkelig fedt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak! Det er jeg virkelig glad for :)

   Slet
 2. er også lige startet i niende. Er heldigvis startet roligt med 2 timers velkommen og fri!! Regner dog med lektierne allerede vælter ind i morgen. øv, haha

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, hvor lækkert :) Ja, det gør de nok desværre.. Men ja, vi overlever nok i sidste ende :)

   Slet