22/07/2013

Endnu en dejlig aften i selskab med nyt tøj

Hej!

Så skulle vi gerne være ankommet til Stavanger. Jeg har ærlig talt ingen anelse om, om vandrerhjemmet vi skal være på har wifi, men computeren er med, så hvis der er wifi, skal jeg nok blogge.
For en sikkerheds skyld tænkte jeg, at jeg ville lave et lille indlæg her. Samme dag jeg købte min nederdel (den skal I nok se mere til, desuden), fik jeg også købt et par shorts. Jeg faldt for dem hurtigt, problemet var bare, at jeg intet havde at have på til. Derfor fik jeg dem ikke brugt i noget tid, men med hjælp fra H&Ms basictøj fik jeg endelig købt noget, der passer til.
Toppen er simpel med blondekant og kostede ikke alverden.
De højttaljede shorts er virkelig korte, hvilket var endnu en grund til, at jeg ikke fik brugt dem tidligere. Heldigvis havde min søster et par gamle gamacher, hun ikke længere kunne passe, da de var blevet for korte. Af dem fik jeg hurtigt - kort, kort tid inden vi skulle køre, faktisk - klippet et par tights, som jeg kan have inde under. Egentlig er shortsene lidt for store, men nummeret mindre ville have været lige små nok. Desuden tænker jeg, at et sort bælte med nitter ville passe glimrende til.

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. Hold da helt op de er fede de shorts der!! :O

  miaekholm.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Fede short og fed blog! c:
  Hvor er shortsene fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   De er fra Monki :-)

   Slet