28/06/2013

Sommerferie!

Hej!

Endelig blev det min tur! Sommerferie ♥ Det er helt uvirkeligt, at jeg i de næste seks uger ikke behøver at stå op og tage i skole. I stedet hedder det lyse nætter, hygge med familien, ferie i det hele taget. Fra nu af kan jeg vist godt betegnes som 9. klasse, og det er også virkelig mærkeligt! På vores skole holder vi altid afslutning i salen, hvor der bliver sagt og sunget en masse, og pludselig gik det op for os fra klassen, hvor lang tid vi har været på skolen. Sangene, der bliver sunget, har vi hørt utallige gange, og nu er det sådan set sidste gang som elever. Vores skole har også vundet "alle børn cykler-konkurrencen' i vores kommune 9 år i træk - faktisk lige siden vi startede, haha.


Jeg glæder mig til de mange uger med dasen, nye oplevelser og masser af hygge. Lige nu skal jeg dog lige have frokost, spille Assassins Creed, senere ud og løbe med min mor og i aften tage i biografen. Det er en okay måde at starte ferien på.

xoxo Mille.

2 kommentarer:

  1. Et år hvor min klasse deltog i den konkurrence (og tabte) viste vores lærer os resultatet, det viste sig at dem der havde vundet havde langt flere point end overhovedet muligt -.-

    SvarSlet
    Svar
    1. Hvordan kan det lade sig gøre? Sagde de bare, at der var flere elever, end der var, eller hvad? Mærkeligt :-)

      Slet