11/05/2013

I teltet

Hej!

Jeg er stadig i helt fantastisk humør efter konfirmationen. Alle mine gaver står på min sofa på værelset, så hver gang jeg ser derhen, bliver jeg overvældet af dejlige minder.

Festen startede halv tre, og vi var hjemme fra kirken ved totiden. Haven blev hurtigt fyldt op, og da alle var kommet, begyndte vi med champagne og forret. Folk begyndte at snakke og lære hinanden at kende, og jeg blev overvældet af lykke, når jeg så to af mine venner, der ikke kendte hinanden, snakkede sammen, som om de havde kendt hinanden altid. En time efter, at gæsterne var kommet, gik vi ind i teltet.


Der var lidt stille, haha. Men der gik ikke lang tid, før folk begyndte at snakke lystigt, og teltet blev indhyllet i en hyggelig atmosfære.Øverst er Cille og min kusine, og over er en af vores venner Malene og min søster.
Hovedretten blev stille og roligt sat klar på buffetbordene. Vi var alle meget sultne og utålmodige, tror jeg godt man kan sige, så det var en lettelse, at vores pigebord måtte tage først, haha! Der var masser af mad; noget oksekød, noget and i salat, tomatsalat, melboller, kyllingefrikedeller, mener jeg det var, tun, og en masse andet salat og tilbehør.


Af en eller anden grund, kunne jeg ikke spise så meget, men jeg fik smagt det meste, og det var virkelig godt! Vi fik rester i går, og jeg tror jeg spiste næsten tre gange så meget, haha!Under og efter hovedretten blev der holdt fine taler. Mine forældre og min søster holdt én, min moster, som også er min gudmor, hold tale, min farmor fortalte et lille eventyr om mig og min morfar holdt tale, Derudover var der et festligt indslag fra mine fastre; en lille quiz om mig, hvor mine svar var de rigtige - lige meget om det bare var et rent gæt fra min side af, fordi jeg ikke kunne huske det, haha! Til sidst havde mine forældre skrevet en sang om mig. Jeg var virkelig rørt over alle indslagene, og selvom jeg stort set aldrig græder pga. følelser, var jeg alligevel meget tæt på, da jeg selv skulle holde takketale, for jeg var simpelthen så rørt.

Jeg nåede at suge en masse indtryk til mig, så nu har jeg fantastiske minder, jeg aldrig vil glemme.

I dag er der violet lørdag. Vi skal køre gokart, og senere over til en fra klassen. Jeg sover hos Asse, da mine forældre er på Fanø. Derfor ved jeg ikke lige, om jeg kan nå at blogge mere, men jeg vil da prøve.

xoxo Mille.

12 kommentarer:

 1. Tilykke, håber du havde en god dag. :)


  http://freakkshoww.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det havde jeg! :D

   Slet
 2. Hvor ser det hele skønt ud! Må vi snart se dine gaver? :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også! Kan prøve at gøre det i dag :D Men vil ikke love noget!

   Slet
 3. Det ser skønt ud! Jeg savner at blive konfirmeret. :(

  woonderstruck.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Når jeg sidder og læser det her bliver jeg virkelig glad, og begynder at glæde mig sindsygt meget til det bliver min tur næste år :).

  sweetlove-bloggen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det er jeg glad for :) Det skal du også! Det er helt fantastisk! Jeg ved godt, at alle siger det, og at man måske er lidt træt af at høre, at det hele er åååh så godt, men tro mig! :D

   Slet
 5. Tillykke med dagen :D Godt at den blev så god!

  SvarSlet