13/05/2013

Gaver

Hej!

Mange ville gerne se mine gaver fra konfirmationen, så jeg tænkte at det var på høje tid at tage mig sammen til at tage billederne, haha!
Jeg fik nogle helt fantastiske gaver, og jeg var meget overrasket over de mange kreative gaver, da jeg nu ikke have ønsket mig noget overhovedet.


Bodylotions fra The Body Shop.


En fantastisk gavekurv fra Cille. Indeholder Chai-the og nogle chokolader, body wash og body lotion, en eos læbepomade og et gavekort til en luksusbrunch for to!


Et guldhjerte.


Håndlavet armbånd.


Øreringe med ekstra vedhæng.


Fire små skytsengle.


En fantastisk collage med billeder fra alle de ting vi har lavet sammen, fra Mia.


Et ravhjerte.


Og min nu højtelskede Mac Book Pro.

Udover det fik jeg Assasins Creed III, nogle bøger og penge. Men jeg fik en enorm overraskelse! Min moster, der også er min gudmor, hold en tale for mig. Hun fortalte bla. hvor svært det var at finde en gave til en, der bare ikke ønskede sig noget. Men hun ville give mig noget unikt.
Jeg skal vandre fra Samos til Santiago de Compostela i Spanien med min moster! Ruten er sidste etape af en pilgrimsrute, der ender ved kysten. Vi skal vandre 126 km over ni dage. Det bliver helt vildt! Jeg havde slet, slet ikke set det komme, og jeg er simpelthen så glad for det! 

Som I nok kan se, har jeg været ekstrem heldig med mine fantastiske gaver!
Desuden vil jeg sige mange tak, til alle jer, der har sagt tillykke. Jeg bliver simpelthen så glad. I er og bliver de bedste læsere.

xoxo Mille.

7 kommentarer:

 1. Wow nogle flotte gaver du har fået! :-) Og tillykke med konfirmationen !

  <3
  www.ablondemess.dk

  SvarSlet
 2. Tillykke med konfirmationen, og vildt gode gaver:)

  sidsejosefine.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Tilykke med din konfirmation :) den gave fra din moster er vildt fed :) er det kaminoen i skal vandre?

  SvarSlet