08/05/2013

Bordkort i lange rækker

Hej!

Så er det jo i morgen! Det er helt surrealistisk, og på en eller anden måde vil jeg ikke have, at det er så tæt på. Det er fedt bare at glæde sig, og jeg kan slet ikke forestille mig det, når det så bare er slut. Dette er noget jeg har glædet mig allermest til nogensinde! Kun Australien kan overgå det. Men jeg skal jo ikke tænke på, når det er færdigt, jeg skal bare glæde mig og nyde det, når det så er! 

Idræt i dag var aflyst, så jeg fik to lektioner tidligere fri! Det passede mig helt fint, da jeg havde et ordentlig arbejde med bordkortene. De skulle skæres og foldes - og 50 stykker af dem tog mig omkring tre timer. Jeg synes selv, at de blev virkelig fine, men jeg er simpelthen så irriteret over, at kvaliteten er så dårlig. Jeg glemte nemlig at ændre dots-per-inch-værdien, så de ser virkelig pixelerede ud. Men det tror jeg nu alligevel vi overlever.
Desuden modtog jeg også en pakke i dag! Det gjorde lige det ellers så trivielle arbejde med at skære og folde lidt bedre. Men den skal I nok høre om senere.
Forhåbentlig er det forståeligt, at jeg ikke blogger i morgen. Så I må have en dejlig dag, og nyde jeres ferie!

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. meget fin blog!

  -bemærkede din ring på det ene billede, haha den er fed.

  SvarSlet
 2. Svar
  1. Det er jeg glad for <3 glæder mig også!

   Slet
 3. Super søde kort<3

  http://www.wondermeart.blogspot.dk/

  SvarSlet