30/04/2013

Udstyret

Hej!

I går spurgte en læser, om jeg ikke kunne lave et indlæg om mit kameraudstyr. Det har jeg jo egentlig lavet før, og sikkert også op til flere gange, men jeg kan da selvfølgelig lave det igen, da der er kommet lidt ekstra på listen, og desuden var jeg ikke tilfreds med de andre billeder. Så her kommer en opdateret version af indlægget her.


Canon EOS 7D

En drøm, der gik i opfyldelse. Lige siden jeg startede med at interessere mig for spejlreflekskameraer, har dette monstrum været min aller største drøm. Jeg elsker det som intet andet og fortryder på ingen måde mit køb, selvom jeg ikke havde penge lang tid efter.Canon 50mm 1.4 USM

Dette objektiv er helt igennem fantastisk. Siden jeg fik det til min fødselsdag, har jeg næsten ikke brugt andre objektiver. Fokus er lynhurtig og præcis, den lave blænde gør, at man kan tage gode billeder i dårligt lys, og så er den desuden fantastisk til portrætter af både dyr og mennesker. Det er en drøm at fotografere med, og man kan, ligesom kameraet, med det samme mærke kvaliteten.


Canon 55-250mm IS

Mit dejlige 'telezoom-objektiv'. Et objektiv der har været med mig over alt gennem tiden. Både i Australien og i USA og Canada var det næsten det eneste objektiv jeg brugte. Image Stabilizer'en er meget rar at have, da det ikke er altid man har de bedste lysforhold. Objektivet har en hurtig, næsten lydløs zoom.


Canon 18-55mm

Standartobjektivet til mit 1000D har også været et trofast objektiv, der er rart at have til landskabs- og gruppebilleder. Det er ikke et super godt objektiv, men meget fint at have.


Tamron 28-200mm

Et objektiv jeg købte brugt i starten af året. Jeg må sige, at jeg ikke har været helt tilfreds. Autofokus er larmende og langsom og kvaliteten er ikke den bedste. Men ellers er det et okay objektiv, der rækker langt.


Canon Extension Tube EF25 II
Dette er en perfekt løsning for folk, der ikke har et makroobjektiv. Denne mellemring gør, at man kan fokusere tættere på end normalt. Med mit 50mm objektiv kan man normalt ikke fokusere tættere på end 45cm. Med mellemringen på kan jeg fokusere kun få centimeter fra mit motiv!


Canon Speedlite 430 EX II
Flashen her er virkelig god at have, da den kan redde en i mange situationer. Som altid er en ekstern flash at foretrække frem for den indbyggede. Hvad gør det hele endnu bedre, virker denne trådløst med mit 7D. Til flashen har jeg en flash-hood og venter en mini-softbox.


Canon RC-6

En fjernbetjening til mit kamera. Den er virkelig rar at have, selvom den ikke altid vil helt som jeg vil.


Det var vel det! - Så længe det varer. Jeg har allerede fundet den næste tilføjelse til mit efterhånden ret store udvalg. Efter konfirmationen skulle der meget gerne være penge til min nye baby. Jeg glæder mig!

xoxo Mille.

1 kommentar: