28.04.2013

De blødeste væsener på denne jord

Hej!

Vejret har været helt fantastisk i dag. Det er også bare virkelig rart at tænke på, at der stadig er helt lyst nu, kl. 17. Det er ikke lang tid siden, at der på nuværende tidspunkt på dagen var helt mørkt. Godt vi er ovre det!
Min søster og jeg har i noget tid snakket om at tage billeder af min søsters venindes kaniner. Da der var så dejlig vejr i dag, tog vi selvfølgelig derned. Jeg har ikke haft meget med kaniner at gøre i mit liv, så jeg er ikke helt så tryg ved dem, hvis man kan sige det sådan. Hver gang jeg holder dem, er jeg simpelthen så bange for, at de vil springe ned på jorden og lande direkte på maven. Men alligevel. De fem små kaninunger hvirvlede rundt på trampolinen, hvor vi tog billeder, og sad ikke stille i meget mere end et sekund ad gangen. Derfor var de lidt svære at tage billeder af, haha.



Jeg lover jer, at I nok skal få meget mere at se til disse små, bløde skabninger - om I så vil det eller ej, haha. En anden grund til, at det var lidt svært var, at jeg havde valgt mit 50mm objektiv - så altså ingen zoom. Men den dejlige blænde gør altid, at jeg aldrig fortryder mit objektivvalg.

xoxo Mille.

5 kommentarer:

  1. Fine billeder og sikke nogle søde små plysbolde!! :)
    Signne.blogspot.com

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak! Ja, de er bare ikke til at stå for!

      Slet
  2. Åhh hvor de søde!

    miaekholm.blogspot.dk

    SvarSlet
  3. Årh, hvor nuttede !!!!!!!!! :')

    http://kathisafitnessblog.blogspot.dk/

    SvarSlet