24/04/2013

Camouflage

Hej!

Det var en fin tur til Lyngby. Min søster og hendes veninde var også dernede, så vi gik rundt sammen en halv times tid. Til sidst gik vi alle tre på Paradis og fik - for mit vedkommende - forårets første is. Ikke årets, da der jo også blev kværnet lidt is i Sydney, haha. Jeg fik faktisk købt en kjole, som jeg glæder mig til at vise jer. Det er ikke noget, der ligner noget, jeg har i forvejen - hvilket jo er godt. Jeg fandt egentlig også en jakke, men desværre blev den snuppet lige for næsen af mig. 
Inden I får kjolen at se, har jeg lige et par bukser, jeg vil vise jer. De blev egentlig købt i påskeferien, men jeg har ikke lavet et indlæg om dem før nu. Da jeg var lille gik jeg faktisk meget i sådan nogle armybukser, dog i de mere grønne farver. Men da jeg så disse 'hvide' bukser med camouflageprint blev jeg helt forelsket. Jeg synes de er virkelig stilige til en ensfarvet top og jeg er blevet virkelig glade for dem.
Hvad synes I? Er det go eller no-go?

xoxo Mille.

5 kommentarer:

 1. Du har jo før sagt at du er helt vild med Vampire Diaries serierne, men har du egentlig nogensinde læst bogen? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg i hvert fald :) Ja, jeg kom igennem de første tre bøger og så lidt af den fjerde. Men så synes jeg, at serien var bedre, så har ikke læst dem siden :)

   Slet
 2. Rigtig flotte bukser :-)

  www.blogbyanne.com

  SvarSlet
 3. Hej
  Hvor har du købt dem henne og hva kostede de?

  SvarSlet