10/03/2013

Thumbs up

Hej!

Så blev det søndag. Jeg har haft en rigtig dejlig weekend. Koncert fredag og den vildeste slapperdag lørdag. Var i nattøj hele dagen, haha. Om aftenen lå familien i stuen foran pejsen og så Pretty Woman. Faktisk første gang jeg så den. I dag var det desværre tidligt op, for der var morgenkamp. Vi var otte, men Chrille vred desværre om under opvarmningen, så det blev til to udskiftere i kampen. Første periode tabte vi stort. Kan ikke helt huske detaljerne, men jeg er blevet fortalt, at vi hurtigt var bagud med 16 point. Heldigvis steppede vi op, og de tre følgende perioder var tætte. Desværre tabte vi, men det var sådan set en fin kamp. Fik også lige taget en runde pop-pilates, og hold da op jeg døde! Men det må der til.I nuet daffer jeg bare i min sofa med Muse's Supremacy kørende. Elsker den sang. Senere i dag tror jeg lige, jeg viser jer den lille pakke, der lå på bordet, da jeg kom hjem. En lille ting, men tror den kan blive en hjælp i fremtiden.
Desuden har jeg skrevet ud til pigerne i min klasse, om de ville være friske på at stå model. Jeg har ikke før sådan taget rigtige portrætter, så det bliver rigtig spændende. Heldigvis sagde mange ja, og jeg har allerede en aftale på torsdag!

Fortsat god weekend.

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. Spillede også engang basket, overvejer at starte igen ! :) God weekend :)

  retardsinwonderland.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt! Det burde du gøre!:D

   i lige måde!

   Slet
 2. Hej jeg har en giveaway kørende hvor du kan vinde et neglesæt med caviar perler fra Ciate:) den slutter i dag kl. 17.30, så hvis du har lyst så smut ind og deltag her: http://ceciliesdraebye.bloggersdelight.dk/2013/03/sidste-chance-for-at-deltage-i-min-giveaway/

  Knus Cecilie

  SvarSlet
 3. Jeg er ekstrem dårlig til basket, ville så gerne prøve det, men det lidt forsent nu, da de fleste hader alle nybegyndere fra min alder og op. :-)

  http://ekseptionelt.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så sjovt!:D
   Åh ja, det er selvfølgelig rigtigt.. Startede som 10-årig, tror jeg, og selv der var jeg ikke helt velkommen ;-) Du skal bare vide, at det nok hurtigt går over! Desuden er der også mange klubber, der har et andethold, som er let at komme ind på, og hvor der også er mange nybegyndere :D Så det er jo ikke helt udelukket!

   Slet