27/03/2013

Loves

Hej!

Mine loves dette forår er følgende


De to kjoler (fundet på nelly) må meget gerne hænge i mit skab. Jeg skal have fundet en kjole til min venindes konfirmation, og disse to er de eneste jeg lige pt kan finde, der lever op til mine krav. Den blå ville være en super flot afveksling fra mit ellers meget sorte skab. Jeg tror jeg vil gå efter en blå kjole.
Bukserne er jeg blevet super vild med, men jeg har svært ved at finde et par, der er lige præcis som jeg vil have dem. Men en dag skal de nok blive mine!
Skoene er der jo ikke så meget at sige til. Jeffrey Campbell Lita-skoene har været i mine tanker lige siden jeg så dem første gang - og det er et stykke tid siden efterhånden. Lita Spike er klart øverst på min liste! Men min mor siger no-go. Til gengæld har jeg fået lov til at købe de sorte, hvis jeg vil. Men det er ret mange penge - og penge er i hvert fald ikke det jeg har mest af for tiden!

Nogle, der er enige med mine valg?

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. Elsker din collage - vildt fede ting, og vildt inspirerende.

  Håber da at du vil blive fastlæser af min blog, er nemlig af din - men det er jo op til dig. Det kunne også være dejligt, hvis du gad at smide en kommentar til det seneste indlæg.

  Knus

  kathrineenggaard.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. sv. tusen takk for de fine ordene. det betyr mye å høre :)

  SvarSlet
 3. Årh, alle de tre par sko er bare fede. <3

  SvarSlet