25/02/2013

Starten på en ny uge

Hej!

Efter jeg lavede Australien-indlægget tænkte jeg, at det nok var på tide at komme videre med de invitationer.  Min mor var heldigvis så sød at købe kuverter til mig! Dog kender jeg ikke alle adresser og efternavne, så er ikke engang nået halvvejs, haha! Men jeg har da gjort det så godt jeg kunne.


Min søster og jeg laver let mad i dag (rester, der skal varmes og pasta, der skal koges). Jeg er bare ikke helt sulten efter en ordentlig omgang frugtsalat, haha! Det er seriøst blevet noget af det eneste jeg spiser, når jeg kommer hjem fra skole. Og så spiser jeg meget af det. Så meget at jeg får helt ondt i maven, men alligevel vil jeg have mere. Ved ikke lige om det er en god ting, selvom det tror jeg nu ikke. Men det er frugt, og det er jo bedre end så meget andet, jo!I morgen er der præst + træning, og derfor ikke meget tid hjemme. Får dog lige stablet et indlæg op alligevel med nogle billeder jeg tog af vores blomster. Påskeliljer i vand. Solen skinnede ind på dem, og det hele så bare rigtig dejligt og forårsagtigt ud! Billederne blev ikke vildt gode, også pga. solen ikke ville have fuld power på i særlig lang tid.

Ellers tænkte jeg på, hvad I synes om mine redigeringer? Er der for meget kontrast på? Grunden til jeg spørger er, at når jeg er sammen med Cille kan jeg se forskelle på, hvordan billedernes farver og kontrast på hendes computer i forhold til min. Det virker meget mærkeligt, men det er som om, at 'min' computer er meget mere mat end hendes. Så jeg ved slet ikke, hvordan mine billeder ser ud på jeres computer! Er der bare overdrevet kontrast og farve, eller er det fint? Jeg ville blive meget glad, hvis I kunne svare :-)

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. sv// sant. Kanskje det finnes rom-vesener?
  Fine bilder! :)

  SvarSlet
 2. Hej Camilla! :-) Skal vi snart se dine fødselsdagsgaver??? ;-)
  På min computer ser billederne fine ud, men ved også at min computer også har tendens til at være "mat" i forhold til andres :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Iih, undskyld! Tror det kommer torsdag..
   Hm. Jaja, så er der i hvert fald én, der ser dem som jeg, haha!

   Slet