17/02/2013

Sidste dag

Hej!

Det er næsten sørgeligt, at ferien snart er forbi. Det har været helt fantastisk at have en hel uge, hvor man ikke skal noget specielt. Det bliver selvfølgelig fint at se vennerne igen og komme igang med at træne regelmæssigt igen, men jeg må dog indrømme, at en ekstra uge ikke ville være dårligt.

Derfor nyder jeg den sidste dag! Sidder ved computeren og laver alt det, jeg ikke har tid til i hverdagen og jeg har lagt neglelak for første gang i meget lang tid.


En simpel neglelak tror jeg passer bedst til mig. Ellers ville jeg gerne have en mørk, helst sort, én på, men det ejer vi ikke lige. Jeg overvejer om jeg skal købe Essies Licorice neglelak, men det er budgettet ikke lige til, haha.
Jeg ved ikke, hvor meget mere blogning der bliver i dag. Skal lave de sidste lektier og lave konfirmationsindbydelser (uh-lala).

Men tusind, tusind tak for alt! I er de bedste læsere nogensinde! Jeg har aldrig før fået så mange sidevisninger og kommentarer! Og mine faste læsere er steget med hele 5 denne uge! Det er jo helt fantastisk! Jeg har planer om en lille overraskelse til jer når vi rammer de 10.000 sidevisninger (hvilket nok bliver i dag.. Men I må have tålmodighed!)

xoxo Mille.

9 kommentarer:

 1. Fin blog du har dig, gode indlæg.

  Jeg håber du vil kigge forbi:-)

  http://emmaattitude.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Håber din blog bliver til noget stort en dag!
  Du er virkelig god,
  I starten så jrg Headeren , og synes den var kedelig.. Men da jeg saå kiggede nærmere, var de rigtig fin. God blog du har dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!
   haha.. tak tror jeg :-) Men tak igen!:-D

   Slet
 3. Hey Mille, fed blog du har dig. :-)
  Er blevet fast læser, weehuuu..
  Tænkte på om du ville kigge forbi min, og måske gøre gengeld hihi, hvis det er noget for dig!
  og ja en uges mere ferie ville ikke gøre noget.. ehee

  knusss http://sophieplougmann.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. tusind tak!
   Kigger da forbi!:D

   Slet
 4. Fin blog du har
  http://kreativemilie.blogspot.dk/
  Smut forbi min blog, og se min video :-D

  SvarSlet