17/02/2013

Invitationer

Hej!

Hold da op, jeg har meget at fortælle! Jeg kan starte med at sige, at vi har rundet de 10000 sidevisninger! Det er jo helt vildt. Tusind tak! Derudover er vi oppe på 57 faste læsere, og jeg er tæt på at have skrevet 1000 indlæg!

Har brugt eftermiddagen på at lave indbydelser til konfirmationen. De er ikke færdige, og vi skal lige have fundet ud af, hvor mange jeg skal lave og finde lidt mere ud af tingene omkring kirken. Men det skal nok blive godt.
Jeg kan ikke finde ud af, om min idé er vildt fed og unik, eller om den ligner noget et børnehavebarn har lavet. Det er vel op til jer, haha.


Det bliver spændende! Og apropos spændende, vi har lige bestilt en rejse til Rom i efterårsferien! Glæder mig allerede helt vildt!
Jeg har desværre ikke andet spændende at fortælle lige nu, men som sagt har jeg en overraskelse til jer! Jeg skal lige have de sidste ting på plads og sådan :-) Der kan måske gå lidt tid, desværre, for en stor del af det er ikke op til mig.

xoxo Mille.

13 kommentarer:

 1. Tror godt jeg kan forestille mig din ide, og den virker vildt fed!

  // http://heartattaack.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Har det ligesom Linda. Hvis jeg er på rette spor, så tror jeg, det bliver mega fedt!

  Og tillykke med alt det om bloggen!

  http://nudeblack.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Fedt! Jeg glæder mig til den overraskesle. wehu :D

  http://sophieplougmann.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Gratulerer!
  Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. <3

  SvarSlet
 5. Tillykke :-) Jeg tænkte på om du havde lyst til at følges? Hvis du har lyst til smid en kommentar på et af mine nyeste indlæg.

  Kram herfra
  carolinereesboell.blogspot.dk

  SvarSlet
 6. Hejsa jeg skal holde konfirmation til april og er blevet så vild med din invitation med kameraet, jeg elsker at tage billeder så den vil passe så godt. Hvor fik du lavet dine ? Kh Sophie Vestergaard

  SvarSlet