08/01/2013

Den smukkeste strand

Hej!

På tredjedagen på øen - onsdag 19 - ville vi bare være lidt i området. Vi vidste, at der lå et fyrtårn i nærheden, som alle de voksne bare ville se. Det viste sig at være heldigt nok.

På vejen derhen, var der et skilt ned mod en flod, som vi bestemte os for at stoppe ind til. I floden var en hel flok ibis-fugle, der bare hyggede sig i vandet. Vi var alle helt vilde, da vi troede, at de var forholdsvis sjældne. Det viste sig så senere, at de bare gik rundt over alt, haha.


Af en eller anden grund havde min far tænkt, at der vel måtte være en strand et eller andet sted i nærheden, for floden måtte vel rinde ud et sted. Så på mærkværdig vis fik vi forvildet os gennem skov af en lille sti ind til en strand. En kæmpestor strand, fuldstændig uden mennesker og med det klareste, mest blå vand jeg nogensinde har set. Det var helt vildt. Vi havde stranden fuldstændig for os selv!Efter en lækker badetur, kørte vi videre mod fyrtårnet. Vejret blev desværre dårligere. Der blev overskyet, men stadig ikke koldt.


Vi gik en lille rute omkring fyrtårnet med udsigt over havet. Det var en fin gåtur, men der var sindsygt mange myg! Vi gik tilbage mod bilen i vinden og kørte videre mod en anden strand, der også skulle være flot. Da vi kom derhen, var fædrene klar til at springe i vandet, på trods af, at det stormede og egentlig var meget koldt. De fik dog lokket Mia med, og hun fik lokket mig med. Det endte da også med, at det var Mia og mig, der blev længst i vandet og ikke gad op, haha.


Til sidst kørte vi så mod en havn, hvor der skulle være pelikaner. Jeg kan ikke lige huske, hvorfra vi vidste det, men vi kørte ret målrettet derhen.Derfra kørte vi bare hjem og fik igen mad på vores bænk i aftensolen.

Jeg ved godt, at mine rejseindlæg er ret lange og måske også er lidt tunge, men jeg håber I nyder dem, lige så meget som jeg nyder at skrive dem!

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. De her billeder, er fantastiske!

  -catrine
  catrinesejer.blogspot.dk
  tjek meget gerne min blog ud!

  SvarSlet
 2. Hold op, hvor er det krystal klare vand bare fantastisk :)
  Det du har postet indtil videre har været super lækkert! Gid sommer og varme ikke var så langt væk..

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er helt vildt! Jeg har aldrig oplevet noget lignende :-D
   Tusind tusind tak! (du redder min dag om og om igen).
   Ja, det er lidt sørgeligt :-(

   Slet