25/09/2012

Violet lørdag

Hej.

Jeg vil gerne ud med et mere 'seriøst' emne.
Violet lørdag.

Er det nogle, der har hørt om fænomenet? På vores skole blive i konfirmeret i 8., ikke i 7., og, nåja, så er blå mandag afskaffet. Så i stedet får vi violet lørdag.

Blå mandag er der man fejrer, at man er blevet konfirmeret! Man hygger med veninderne, man shopper for pengene, man har det sjovt i byen, hvor der ikke er andre! Dagen skulle gerne være næsten så fed som selve konfirmationen! Men af en eller anden grund er det ikke muligt.

Størstedelen af klassen skal konfirmeres i Virum Kirke, men Asse, Rillo og jeg skal konfirmeres i Sorgenfri Kirke. Virum-konfirmanderne skal konfirmeres d. 27. april, mens vi andre skal konfirmeres 9. maj. Vores violet lørdag ligger d. 28 april. Før min konfirmation.
Og nåja, for at vi ikke bare holder vores egen blå mandag ved at bare holde en dag fri, allesammen, har skolen valgt at lægge vores praktikuge ugen efter Virum'ernes konfirmation.

Jeg spørger bare: Hvorfor? Det kan da ikke være rigtigt.
Mine forældre er enige. De synes at 'Violet Lørdag' er åndssvagt. Det synes de fleste, men ikke noget at gøre ved det.

Jeg ville bare lige ud med nogle frustrationer, da det nu er fastlagt, det med dagen.

Er jeg den eneste her med den tankegang, at Violet Lørdag er åndssvagt?

Selvfølgelig vil jeg så prøve at få mest muligt ud af dagen, men på en lørdag er der jo mennesker over det hele, og vi er jo nogle, der ikke er blevet konfirmeret, så ikke så meget at fejre der.

xoxo Mille.

3 kommentarer:

 1. Kan du ikke sige til klassens elevrådsformand at hun skal sige det til næste møde? Hver eneste gang vi brokker os over noget i klassen, får vi bare at vide at vi enten skal gå til kontoret og aflevere et brev eller aftale et møde, eller at vores elevrådsformand skal tale om det til næste møde, fordi vi har meget indflydelse på skolen, hvis vi bare har nogle gode argumenter! Hehe<3

  SvarSlet
 2. Joo, men der er vist ikke noget at diskutere :-( det er bare noget skolen har bestemt: basta bum. :-( men ellers tak for rådet!

  SvarSlet
 3. Glemte helt at spørge dig om du ved hvordan man fjerner kanten rundt om billederne? (som du kan se på min blog er der en kant rundt om billederne, hvilket er rigtig irreterende men kan ikke finde ud af og fjerne den) :(

  Knus Mie
  miejensen.blogspot.com

  SvarSlet