01/09/2012

Lækker lørdag

Hej!

I dag kom min far hjem fra USA. Han kom ud og sagde godmorgen kort før jeg skulle afsted til træning, der desuden var super hyggelig. Vi fik løbet men også skudt en masse, og i dag var en dejlig skuddag! Fik sat en masse tre'ere, og Ditte og jeg vandt da også lige et par konkurrencer, hehe 
Men men men, som oftest når forældrene er afsted, var der jo gaver med hjem! Hvilket jo slet ikke er dårligt! 


Fik disse super lækre basketsko! Glæder mig til at komme igang med dem.

Ellers fik jeg også en Abercrombie-trøje - splinterny, ikke kommet til Danmark endnu, hehe. Det er vildt lækker! Ligger og har den på nu. Dejlig blød er den, og en perfekt efterårsjakke. Så det er jo fantastisk!Lillesøsteren er da en sød fotograf 

Undskylder for mit våde hår, men er stortset lige hoppet ud af badet, hvor håret lige fik en omgang kur og olie. Skal jo over til Chrille senere i dag til middag og overnatning med nogle af hendes andre veninder - sikkert også nogle fra holdet. Det bliver super hyggeligt, og jeg glæder mig helt vildt!
Det vil jo så sige, at der nok ikke kommer mere blogning i dag.

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. Hejsa Mille :) Super fed blog du har <3 VILDT JALOUX over basket skoene!!!! :) Hvilkken basket klub spiller du i? Jeg spiller nemlig selv basket i Sisu!
  KNUS victoria

  www.vsummerlovei.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tusind tak! Kigger lige forbi!
   Glæder mig også vildt til at komme igang med dem! Spiller i Virum :DD

   Slet
 2. Hej super fin blog du har! vi er nu blevet faste læsere! måske du vil kigge forbi vores blog? måske blive det samme hos os??
  Vi har forresten lige nu en give away kørende hvor man kan vinde en valgfri Chanel neglelak hvis du har lyst må du meget gerne deltage, det ville være rigtigt dejligt! :-)

  http://garderobeskab.blogspot.dk/

  kærligeste hilsner Josefine og Sille :-)

  SvarSlet