16/08/2012

When the raspberries are red

Hej!

Fik fri kl. 1 i dag, så jeg er godt tilfreds. Vi blev introduceret til det hårde liv med vores nye lærer (som sagt i fire fag), ved, at han lige lagde ud med at give os tre siders matematik for, der fylder tre sider. Tak. Mange tak.

Jeg bliver nok også nødt til at komme ind på noget lidt alvorligt.
Mine sidevisninger, faste læsere og kommentarer er bare styrtet opad! Det er fantastisk, I aner simpelthen ikke hvor glad det gør mig! Problemet er bare, nu går jeg i 8., jeg vil gerne tage mig mere sammen end jeg gjorde i 7. Jeg ved godt, at mange af jer derude går i gymnasiet og i 9. og I har massere tid til at blogge hver dag. Måske har jeg det også. Måske ikke.
Så derfor vil jeg være ærlig at sige, at det ikke er sikkert, at jeg kommer til at blogge hver dag. Jeg vil gøre alt jeg kan! Men med skole, basket og veninder, kan det godt gå hen at blive lidt meget også at skulle blogge.
Det var bare de alt, der håber jeg I forstår! Jeg elsker jer alle sammen, og jeg håber I forstår! Tak <3


Ellers har jeg sat pandehåret på wig'en med massere af hårmus og -lak, og prøvet kontaktlinser. Ikke de røde, da jeg nødig vil ødelægge dem! Det er virkelig grænseoverskridende! Men til sidst lykkedes det da, og vi skal prøve endnu en gang.


 Overredigeret? Ja.. Couldn't care less!:D

Fandt lige et par modne hindbær på busken. I år har vi ikke haft så mange bær, heller ikke stikkelsbær, desværre.

Jeg blogger nok i morgen, men tror ikke der bliver weekendblogning. Glæder mig!

Hvad skal I i weekenden?

xoxo Mille.

3 kommentarer:

  1. Hej, fin blog. Følger dig nu, vil du følge tilbage?
    http://whiteanddarknights.blogspot.dk/

    SvarSlet