15/08/2012

Små redigeringer

Hej!

Første skoledag.
Vi fik hilst ordentligt på vores nye lærer, som lige ville minde os om, han han kørte ligepå og hårdt, og bare rolig; vi skulle nok få massere af lektier for. Thank you. Desuden er der første træning efter ferien i dag. Vi skal åbenbart allerede udtage hold. Hm. Det bliver et hård år..

Nå. I går tog jeg billeder udenfor, og vi fik den bærbare tilbage! Hurtigere end nogensinde før! Så fik redigeret billederne jeg tog. Jeg redigerer sjældent mine billeder. Kun hvis de er for mørke eller lyse eller sådan noget simpelt, men ville lige prøve noget nyt..

 Prøvede noget lidt.. Vinterrose-agtigt.
 Billedet er lidt sløret, ja. Ret lyst.
 Prøvede en slags 'smart blur' eller noget, plus noget mere kontrast.

Tilføjede en sol i hjørnet, rettede lidt på farverne.

Hvad synes I? Blev det okay, eller skal jeg bare holde mig fra redigering..

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. Synes det er nogle skønne farver du har givet dine billeder. Selv den mindste redigering ved et billede kan gøre det meget mere indbydende :)

  Og mange tak for dine kommentarer på min blog!
  Ang. det med Genki kunne det være super sjovt at mødes en af dagene derhenne :) Du må meget gerne sende mig en privatbesked på Facebook, så kan vi evt aftales at mødes et sted til Genki? :D
  http://www.facebook.com/zarsu

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D ja, det har du ret i :D

   Så lidt! Har skrevet :D det ville være nice ;)

   Slet
 2. Elsker de 2 sidste billeder! Men det havde været rart at se før og efter billeder, så man lidt nemmere kan se hvad du har redigeret :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Taak <3 ja.. Det har du da ret i i: det burde jeg have tænkt på..

   Slet