10/05/2012

Dark Shadows

Hej!

Som lovet; en anmeldelse af Dark Shadows.

Barnabas Collins er flyttet til USA med sin familie. De får forholdsvis hurtigt bygget en havn, et stort hus og sågar også en hel by, opkaldt efter familien selv. Barnabas har haft følelser for Angelique Bouchard, en ung tjenestepige, men de følelser blegner, da han finder sit livs kærlighed, Josette DuPres. Angelique bliver rasende og dræber Barnabas forældre med sort magi. Barnabas er overbevist om at det ikke er en tilfældighed, så også han tyer til sort magi. Barnabas kærlighed til Josette blegner ikke og Angelique er mere rasende end nogensinde før. I vild raseri får hun ved hjælp af sort magi overtaget Josette og får hende til at springe ud fra en klippe. Barnabas er forfærdet og springer efter. Barnabas dør ikke af faldet, men ser op mod Angelique, som står i vinden oppe på klippen, alt imens Barnabas bliver forvandlet til en vampyr.
Efter noget tid, hvor Angelique stadig ikke har vundet sin elskedes kærlighed, melder hun ham til landsbyboerne, som tager ham til fange og begraver ham i en kiste, hvor det er meningen at han skal ligge i evighed, i smerte over sine tab.
Da en gravko finder hans kiste efter 200 år begravet under jorden, skal Barnabas tilpasse sig i den nye tid, som han slet ikke kender. Han finder sit gamle hus, hvor der bor nogle af hans efterkommere og deres nye hushjælper, Viktoria Winters.
Dog er Angelique stadig derude.


Filmen er ufattelig sjov i størstedelen af filmen. Johnny Depp gør det (som altid) helt fantastisk, og med andre kendte skuespillere (som bl.a. Helena Bonham Carter og Michelle Pfeiffer) kan det jo aldrig gå helt galt!
Dog synes jeg, at man mangler lidt baggrundsviden omkring nogle personer og jeg synes også at man mangler oplysninger om personer, fx hvorfor de gør det de gør og personer der på en måde er ret vigtige for historien næsten bliver glemt.
Jeg synes også at slutningen var lidt for happy-endning agtigt. Lidt for kliche. Slutningen var lidt for 'alvorlig', hvis man kan sige det sådan. Den sidste del af filmen, er nok den del der gør, at jeg ikke vil se filmen igen og igen. I starten af filmen er man jo vant til, at man får et grin en gang i mellem, men til sidst er det bare FOR alvorligt. Hvis man ser bort fra de ting, er den helt fantastisk og kan klart anbefales! Størstedelen af filmen er fuldkommen genial!

xoxo Mille

ps. Undskyld hvis billederne er forfærdelige...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar