23/01/2014

Instagram de sidste par måneder

Hej!

Som lille var jeg på rigtig mange hjemmesider (barndommens sociale medier, haha). Udover at have det ekstremt hyggeligt og få mange fantastiske venner, ville man jo altid helst have succes. Jeg fik aldrig den succes, jeg så hårdt prøvede at opnå.
Endelig, efter instagram kom ind i mit liv, har jeg fået lov til at opleve en form for succesfølelse. Jeg er jo på ingen måde "instafamous" eller noget som helst! Men alligevel har jeg haft så mange dejlige oplevelser på den forbandede, tidsstjælende app. Jeg har samlet et lille uddrag af de større ting, der er sket for mig inde for det sidste halve års tid.


1. Chevalier tegnede mine øjne
2. Corichen tegnede mig. Det var virkelig stort! At der er nogen, der rent faktisk har brugt tid på at tegne et billede af mig 
3. Jeg havde et collab med @chalvint. Han er ekstremt dygtig, og jeg blev ret stolt, da han spurgte om vi skulle have en collaboration
4. Endnu et collab, dette med @floatingsailboat. Alex er den, jeg har haft flest collabs med. Dette billede var faktisk en overraskelse. Jeg blev så glad!1. Endnu et collab, dette med @bwaworga. Brenda er en helt fantastisk fotograf, og jeg elsker også hendes redigeringer.
2. Endnu et collab, dette redigeret af @ginackphoto. Gina og jeg besluttede os for at redigere hinandens billeder, og dette blev resultatet. Hun er ekstremt talentfuld! Jeg har et mål for i år at tage til Norge og møde hende.
3. I 2013 fik jeg en fanpage. Dette var virkelig overvældende! Desværre er den lukket ned nu, pga. nogle personlige problemer hos hende, der oprettede den. Accounten nåede at få forholdsvis mange følgere, faktisk.
4. Endnu et collab med Alex (@floatingsailboat). Det er så fint, og helt anderledes end jeg nogensinde selv ville have kunnet gøre!


1. En aften blev jeg overrasket over en hel strøm af nye følgere. Det viste sig, at jeg var blevet featured på @waitingontheworld! Dette er en feature account, hvor ejeren finder billeder, vedkommende kan lide, og derefter poster dem på sin account - hvor de selvfølgelig gør det helt tydeligt, hvem billedet tilhører.
2. Her forleden blev jeg så igen overrasket, da jeg igen fik en plads hos waitingontheworld. Måske virker konceptet mærkeligt for nogle, men det er en fantastisk måde at nå ud til folk på. De næste 24 efter billedet blev postet hos dem, fik jeg omkring 150 nye følgere.
3. Igen blev jeg featured! Denne gang hos @thegoodly. Han tager fantastiske billeder, det er klart et tjek værd. Hver uge holder han en konkurrence med et hovedemne, man så skal følge. Jeg var den første vinder i kategorien "golden hour". 
4. Endnu en konkurrence jeg vandt. Denne gang hos @dalv_indr. Der skulle vælges mellem mange hundrede fotografer, men jeg endte med at blive valgt. 


1. Ikke noget jeg just vil kalde et collab, men i hvert fald én, der valgte at redigere mit billede. Det er altid sjovt!
2. Igen blev jeg featured. Her hos @rauhlgarden.
3. Et collab med @mila_photographie. Hold op, hun redede dette billede. Jeg kunne virkelig ikke få det til at blive acceptabelt, men dette blev så fint!
4. @thegoodly begyndte at følge mig. Egentlig lidt tilfældigt, at det lige var ham jeg valgte at fremhæve, for jeg har faktisk fået en hel masse fotografer, som jeg virkelig ser op til, på min følgerliste. Det er de små glæder, ikke? :-)

- Og udover det har jeg nu for første gang rundet de 500 likes på et billede!

Det var sådan set det.
Jeg håber ikke, at det blev alt for kedeligt at læse, haha. Men det er bare skønt at se fremskridt, også selvom det er på så overfladiske ting som instagram. Men især de collabs jeg har lavet er meget værd for mig. Jeg har fået en masse nye venner over denne app, og en masse jeg meget gerne vil møde. Jeg har seriøse planer om at tage et smut til Norge til sommer, for der er simpelthen for mange mennesker, der bor der, som jeg gerne vil møde, til, at jeg kan lade være.
Norge, I kan bare vente jer! :-)

xoxo Mille.

1 kommentar:

  1. Hey, du kender mig måske, jeg bloggede på Turquise and caicos, men nu har jeg lavet ny blog, om du stadigvæk ville følges der? <3

    SvarSlet