24/07/2013

Deep in the woods

Hej!

Jeg fik alligevel tid til lidt liveblogning. Hele dagen har vi været i Oslo by, og nu er vi hjemme igen og kun få timer fra koncerten! Jeg kan virkelig ikke vente, haha!

I går kørte vi fra Kragerø mod Oslo. Men som jeg jo har fortalt lidt om, havde jeg en lille overraskelse. Vi kørte nemlig ikke direkte til Oslo, men holdt stop i Lier - for at møde og tage billeder med Sofie Sund! Jeg har jo ikke så få gange fortalt jer om hende og hendes billeder, men nu mødte jeg hende rent faktisk! Jeg er så glad for, at det lykkedes. Hun er simpelthen så fantastisk på alle måder, så sød og imødekommende. Vi tog billeder et par timer i en skov nær hendes hus, og hun fortalte lidt om, hvordan hun plejede at gøre, når hun tager selvportrætter. Ellers fik vi bare snakket lidt og grinet.

All credits to Sofie.
Tredje billede tog jeg.

Selvom vi bor lang fra hinanden, håber jeg virkelig, at vi kommer til at mødes igen! Hun er så fantastisk, smuk, sød og talentfuld, og jeg er så glad for, at jeg måtte tage billeder sammen med hende. I får mange flere billeder at se!

Men nu må jeg gøre mig klar til koncerten ♥

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. Flotte, flotte billeder!

  Kig gerne forbi :)
  miaekholm.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Sofie er helt fantastisk :D

   Slet
 2. Åååååh, hun er så talentfuld. Heldige, heh:)

  SvarSlet