20/05/2013

With these thoughts spinning through my head

Hej!

Jeg ved ikke helt, hvor jeg skal starte. Nej, der er ikke noget galt, jeg er bare forvirret. Hvad er mine planer med bloggen her? Jeg har på ingen måde tænkt mig at stoppe med at blogge, men jeg er splittet over min stil. Er dette en hverdagsblog eller en fotoblog?

Da jeg startede med at blogge, og det er nok en fire år siden tror jeg, ejede jeg ikke et spejlrefleks, så alle billederne var taget med mobilen, og i mange indlæg var der slet ikke billeder overhoved. Bloggen handlede om mit liv, min hverdag som 11-årig. Der opstod ofte lange pauser, hvor jeg ikke bloggede. Men jeg var lille, bloggede dårligt, at havde højst tre læsere.  Det blev mere og mere en fotoblog efter jeg købte mit kamera. Jeg synes selv jeg var god, haha. Det er sjovt at se tilbage på nu. Først da jeg flyttede til blogspot i december 2011 begyndte det at gå fremad. Langsomt, men fremad gik det altså. Men faktisk først her i 2013 er det virkelig rykket. Mit læsertal steg fra 15 til 75 og jeg får flere daglige besøg end jeg før havde drømt om.


Men hvad er jeg nu? Hvad vil jeg?
Jeg ser på mange andre blogs, der hver dag tager billeder af dem selv, deres outfits, skriver om dem selv og så videre, og på en eller anden måde finder jeg det utrolig interessant at følge med i en andens liv. Sjovt egentlig, men sådan er de fleste af os vel. Jeg bliver så inspireret, og jeg ønsker, at jeg kunne være lige sådan. Være fotogen, være selvsikker - eller i hvert fald lade som om. Eller i det mindste kunne jeg være en fantastisk fotograf, der tog billeder, som virkelig fik folk til at beundre en.
Men jeg er vel en slags blanding, er jeg ikke?
Nogle gange får I et par akavede billeder af mig, andre gange får I nogle billeder jeg har taget med mit alt for dyre kameraudstyr. For det er det vel. Jeg elsker at tage billeder, ellers ville jeg vel ikke investere alle mine penge i det, men mit udstyr giver mig mange flere muligheder end jeg tager.

Jeg ved ikke helt, hvad jeg ville med dette indlæg. Måske ville jeg bare ud med min forvirring, måske ville jeg høre jeres mening.
Måske vil jeg bare begynde at gå mere op i mig selv, og derved også gå mere op i bloggen, da jeg på den måde vil blive mere selvsikker. Det kan være.

Hvis I har læst alt dette vil jeg sige tusind tak, hvis ikke er det også okay. Hvis I vil hjælpe mine tanker på vej er det også meget værdsat. Men ligemeget hvad vil jeg sige, at I er og bliver de mest fantastiske læsere jeg kunne forestille mig ♥

xoxo Mille.

4 kommentarer:

 1. Jeg synes din blog er super god som den er! Jeg elsker at man kan komme herind og få inspiration til gode billeder, eller lære nye ting med alle de tips du smider ind om spejlreflekskameraer :-)
  signne.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det betyder virkelig meget. Jeg er glad for du kan finde inspiration her!
   Så må jeg jo hellere snart til at lave flere tips, jo ;-)

   Slet
 2. Det er da lige meget hvilken slags blog du har, den er super god som den er! :)

  Kig forbi bloggen hvis du har lyst, lige nu har jeg en giveaway kørende: http://miaekholm.blogspot.dk/2013/05/bloggen-frste-give-away.html

  Knus Mia<3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, tusind tak! Det betyder virkelig meget!

   Slet