06/05/2013

Favorites

Hej!

Jeg elsker smykker. De er bare så meget med til at vise, hvem man er, de kan pifte et helt outfit op og så passer de til alt. Om det så er et vildt smykke til den enkle kjole, eller et mindre opsigstvækkende, men helt nødvendigt smykke. Desværre er jeg ikke så god til at gå med smykker, men det afholder mig klart ikke fra at købe dem alligevel!

Her for leden fandt jeg chipii.dk, en side, der sælger de fedeste smykker til virkelig gode priser. Og der er noget til enhver smag! Der er de rå ting, som jeg falder pladask for med det samme, og så er der de vildt søde, feminine smykker, der vil pifte et hvert outfit op. Jeg har lavet en lille collage med nogle af tingene, man kan få derinde. 


Mustache dobbeltringen kan fås her til kun 45 kr. Englevingeringen kan fås her til 45 kr. Nittearmbåndet kan fås her til 149 kr. Drage ear-cuffen kan fås her til 49 kr. Guldringen kan fås her til 69 kr.

Jeg kan ikke bestemme mig for, hvilken af tingene, jeg bedst kan lide, men jeg skal uden tvivl eje et af disse smykker! Desuden kan det også klart anbefales at kigge forbi, hvis man leder efter gaver. For eksempel kan man jo finde super lækre smykker til under 50 kr, så det er jo oplagt at købe den næste fødselsdagsgave der.

Udover halskæder, armbånd, øreringe og ringe, kan man også købe mobilcovers til iPhone og Samsung, man kan købe ure og så kan man også købe bla. den populære blackmask. Så det er klart værd at kigge forbi, da der er noget til alle. Desuden er fragten ret billig, nemlig 19 kr, men bliver gratis ved køb over 150 kr - og man kan sagtens finde nok lækre varer til hurtigt at få købt for 150 kr. Pakken vil være fremme allerede efter 1-3 dage.
Der er ingen tvivl om, at det ikke er sidste gang jeg har været forbi chipii.

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. Flotte smykker - sød blog du har :D

  http://youngwithhope.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg elsker smykker, og de er rigtig flotte dem fra Chipii!

  http://theastankerr.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Fedt indlæg og flotte smykker du har fundet frem! :)

  miaekholm.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er jeg glad for at høre :)

   Slet