16/05/2013

En helt ny verden

Hej!

Jeg er virkelig glad lige nu. For ikke nok med, at mit nye photoshop bare er virkelig dejligt, så sidder jeg nu med et nyt objektiv! Tirsdag aften kørte min far og jeg til Sydsjælland for at købe mit første makroobjektiv. Og hold da op, hvor er det lækkert! Jeg har desværre ikke prøvet det så meget endnu, men jeg er allerede ekstremt glad for det. Og det bedste er, at jeg fik det billigt, da det er brugt. Men samtidig er det i helt perfekt stand og så godt som nyt.
Mit nyeste familiemedlem hedder Canon 100mm 2.8 USM Macro og ser sådan ud.Som sagt har jeg ikke fået prøvet det så meget endnu, men jeg glæder mig til at få skudt noget makro. Selvfølgelig har jeg taget makrobilleder før, da jeg jo ejer en mellemring, men det er på ingen måde det samme. Dette objektiv kan jo også bruges som andet end et makroobjektiv, og i denne kategori er objektivet også bedre. Så alt i alt jeg er super tilfreds, og måske vil I få lidt flere billeder nu :-)

Igen må jeg komme med en undskyldning. Jeg synes virkelig, at mine indlæg er rodede og dårlige. Min tekst vil bare ikke. Jeg ændrer det gang på gang, men det bliver aldrig helt som jeg vil have det.. Håber I kan bære over med det, til jeg finder mig selv og min bloggestil igen.

xoxo Mille.

6 kommentarer:

 1. Ej hvor fedt ! :)
  Har selv 60mm og det er super lækkert.

  Josefine // josefinehilden.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 2. Ej hvor lækkert! Har selv lige købt et 55-200 mm zoom lens <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget!
   Åh, lækkert. Tillykke med det!

   Slet
 3. Jeg synes 100mm'eren er lækker til at tage makro billeder med :) Og den er faktisk også rigtig god til portrætter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også det jeg har oplevet indtil nu!
   Det har jeg hørt noget om! Men har ikke fået det bekræftet før nu. Tak for tippet!

   Slet