04/05/2013

Det nærmer sig med hastige skridt

Hej!

Denne weekend er virkelig travl for mig. Jeg har så meget jeg skal nå. Men alligevel sidder jeg stadig i nattøj og har ikke klaret alt jeg burde. Det er ikke helt godt.
Men konfirmationen nærmer sig med hastige skridt - kun fem dage tilbage. Det er helt uvirkelig at tænke på, selvom det egentlig ikke rigtig er gået op for mig. Men jeg har stort set det hele på plads. Skoene er gået til, smykkerne er klaret, håret skal sættes i morgen og kjolen er endelig kommet hjem. Mine forældre er meget hemmelighedsfulde, og når de kommer med et højt grin bliver jeg på en måde meget nervøs og på en anden måde helt glad. Jeg er ikke i tvivl om, at torsdag den niende maj bliver en helt fantastisk dag.Der skal stadig laves bordkort. Der er jeg på helt bar bund. Men jeg skal nok nå det - håber jeg. Der skal også ryddes op på værelset, for det ligner da noget der er løgn, haha.
Måske får I flere indlæg her i weekenden, selvom jeg ikke har tid. For jeg prioriterer min tid forkert. Men det hele skal nok gå! Ingen tvivl om det :-)

xoxo Mille.

2 kommentarer:

  1. Super fin blog du har kig forbi min hvis du får lyst :) God weekend .

    //Line
    http://linebiine.blogspot.dk/

    SvarSlet